Skip Navigation Links

Payas Türkiye'nin Starlarını Ağırlayacak!

Hatay'ın Dörtyol İlçesine bağlı Payas Beldesi düzenleyeceği Ramazan, yaz şenliklerinde iddiasını sürdürerek, bir ay boyunca Türkiye'nin en büyük organ

Magazin   A+a-

 
 
 
Hatay’ın Dörtyol İlçesine bağlı Payas Beldesi düzenleyeceği Ramazan, yaz şenliklerinde iddiasını sürdürerek, bir ay boyunca Türkiye’nin en büyük organizasyonunu gerçekleştireceği açıklandı.
Payas’ın Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı Bekir Altan hizmet sunumundaki iddialarını yöre insanlarıyla Türkiye’nin yıldızlarını buluşturmada da sürdürüyor.
ŞENLİKLER, ALTIN MİMOZA FESTİVALİ OLACAK
Belediye Başkanı Bekir Altan, bu yıl gerçekleştirecekleri Ramazan şenliklerinin 1-31 Temmuz tarihleri arasında dolu dolu geçeceğini belirterek “Yine Türkiye’nin en büyük Ramazan organizasyonunu, yaz şenliklerini, hatta yaz festivali adı altında, Altın Mimoza festivalinin de ilk başlangıcı olarak bir organizasyon gerçekleştireceğiz” dedi.
PAYAS’A STAR YAĞACAK
Gerçekleştirdikleri Ramazan şenlikleriyle Türkiye’nin en büyüğü oldukları iddiasını yineleyen MHP’li Başkan Bekir Altan “Organizasyona Murat Boz, Sibel Can, Şevval Sam, Rafet El Roman, Mustafa Keser, İbrahim Erkal, Kerem Cem, Orhan Ölmez, Babutsa, Azerim ve Gripin. Bu isimler herhalde bir şeyleri ifade ediyor. Tabi ihalemizde Ebru Gündeş de vardı, ancak sağlık durumlarından dolayı belli bir süre programları iptal ettiği için, o liste dışında kaldı, yoksa o da bizim davetlilerimiz arasındaydı. Önce kabul etti, sonra sağlık sorunlarından dolayı iptal etmek zorunda kaldı. Ama Türkiye’nin Starları inşallah Payas’ta hepimize yaz festivalinde ev sahipliği yapmanın onurunu yaşatıyor” diye konuştu.
HATAY’IN EN BÜYÜK STADINI YAPACAĞIZ
Belediye Başkanı Bekir Altan, ayrıca Payas Beldesine Hatay’ın en büyük stadını yapma iddiasında olduklarının da altını çizerek şunları kaydetti: “Temelini atamadık, belirlenen bölgeye SİT kararı çıktı. Bölge tamamen sit ilan edildiği için koruma amaçlı imar palanlarını bitirir bitirmez, hemen stadyumumuzun temelini atacağız”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet