Skip Navigation Links

İGEV'in Mezuniyet Gecesine Habib Damgasını Vurdu

Kurulduğu günden bu yana yüzlerce öğrenciye burs veren, her yıl onlarca öğrenciyi mezun eden İskenderun Güney Eğitim Vakfı 2011-2012 öğretim yılında 1

Magazin   A+a-

 
Kurulduğu günden bu yana yüzlerce öğrenciye burs veren, her yıl onlarca öğrenciyi mezun eden İskenderun Güney Eğitim Vakfı 2011-2012 öğretim yılında 17 öğrenciyi mezun etmenin gururunu yaşıyor.
Madenli Beldesi Orkinos Restoran’da düzenlenen gecede eğitim gönüllülerinin haklı gururu vardı.
2011-2012 dönemi mezuniyet gecesinde İskenderun Güney Eğitim Vakfı Dönem başkanı Şefik Uyar’ın misafiri olarak gelen İskenderun’un tanıtımına katkılar sunan İskenderunlu sanatçı Habib sahne alarak eğitime katkı sundu. İskenderun Güney Eğitim Vakfı Dönem başkanı Şefik Uyar Geceye gelerek misafir sanatçı olan Habib’e plaket verdi. Sanatçı Habib aldığı bu plaketin değerinin kendi için çok farklı olduğunu söyledi.
Orkinos Restoran’da mezun olan öğrencilere belgelerini veren İskenderun Güney Eğitim Vakfı Dönem başkanı Şefik Uyar, İGEV’in temel ilkesinin Atatürkçü ve laik bir gençlik yetiştirmek olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi ; “İskenderun Güney Eğitim Vakfı’mızın temel ilkesi Atatürkçü, laik, demokrat ve vatansever bir gençlik yetişmesini sağlayacak her türlü katkıyı koymak ve bu konuda çalışmalar yapmaktır. Bu çalışmaları sürdürmek gelecek adına Atatürkçü gençlerimizin yetişmesini için bizlere daima umut vermektedir. Umudumuzun ışığı da etrafımızı sürekli aydınlatan siz değerli dostlarımızsınız. Dostlarımızın İGEV’e verdiği katkılarla eğitimlerini tamamlayarak mezun olan öğrencilerimizin sayısı her yıl daha da artmış ve güçlenerek büyüyen bir aile konumuna gelmiştir. Bu ailenin birer ferdi ve İGEV’in gururu olan genç arkadaşlarımızın 2011-2012 dönemi mezuniyet gecesinde sizlerde birarada olmanın mutluluğunu ve gururu yaşıyoruz. Çok önemli branşlardan mezun olan 17 gencimizin bu mutlu günlerini kutluyor, ülkemize ve toplumuza faydalı birer birey olmalarını ve sadakatle hizmetlerini sürdürmelerini diliyorum.”
2011-2012 dönemi mezun olan öğrenciler adına bir konuşma yapan Dilek Aracı, bundan sonra ki hayatlarında İGEV’den kopmayacaklarını dile getirerek, “mezunlar adına Dilek Aracı : Eğitim hayatımız boyunca İGEV çatısı altında biraraya geldik. Etkinlikler ve şenlikler düzenledik, eğlenceli zamanlar geçirdik. Bunun yanında İGEV ailesiyle dayanışma, yardımlaşma gibi birçok şeyi de öğrendik. Ve 4 yıl sonunda mezun oluyoruz. Eğitimimizi şimdilik tamamladık ve her birimiz farklı hayatlara atılacağız. İGEV’den de mezun oluyoruz ama şimdilik. Sonrasında kimimiz üye olarak kimimizde başkan olarak yeniden döneceğiz belkide. Ama ne olursa olsun ne şekilde olursa olsun imkanlarımız doğrultusunda yine İGEV ailesinde yer alacağız. Farklı dünyaları biraraya getiren, yeni ufuklara destek olan İGEV ailesini unutmayacağız.
Geçirdiğimiz bu süre zarfında maddi manevi tüm destekleriyle gönülden yanımızda olan ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta 2011-2012 dönem başkanı Şefik Uyar olmak üzere tüm dönem başkanlarına, tüm yönetim kurulu üyelerine ve vakıfta emeği geçen tüm eğitim gönüllülerine sonsuz teşekkürler.” dedi
Habib’in şarkılarıyla coşan eğitim gönüllüleri ve öğrenciler gönüllerince doyasıya eğlendiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet