Skip Navigation Links

Kardeş Türküler'den 10 Dilde Kardeşlik Türküsü

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen '29. Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali' etkinlikleri kapsamında Kardeş Türküleri Grubu bi

Magazin   A+a-




Kardeş Türküler’den 10 Dilde Kardeşlik Türküsü
İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen "29. Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında Kardeş Türküleri Grubu bir konser verdi.
 
Konsere İskenderun Halkı büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 ayrı dilde şarkılar söyleyen Kardeş Türkülerin şarkı ve türkülerine halk da eşlik etti.
İskenderun’un şanına yakışır bir festival olması için olağanüstü çaba sarfeden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile festival yürütme kurulu, kusursuz bir festival için tüm tedbirleri aldı.
Kardeş Türküler konserinde, halkın heyecanı görülmeğe değerdi.
Konserden önce söz alan Başkan Civelek, konsere katılan İskenderun halkını selamlayarak, her konuda İskenderun Halkının hizmetinde olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Civelek konser sonu konuşmasında, “Bu topraklarda yaşayan insanlar, türküler gibi hep kardeştir ve her zaman böyle kalacaktır”. Yaklaşık 2 saat süren konser bitiminde, Başkan Kardeş Türküler grubuna teşekkür ederek festival anısına bir plaket verdi.
 
 



Festival Kardeş Türküler 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet