Skip Navigation Links

Doktorlar Avm'de Pin Devirdi!

İskenderun Prime Mall AVM'de Bowling heyecanı yaşandı. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle çeşitli sağlık kuruluşlarından onlarca doktor ve sağlık personeli

Magazin   A+a-


İskenderun Prime Mall AVM’de Bowling heyecanı yaşandı. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle çeşitli sağlık kuruluşlarından onlarca doktor ve sağlık personeli kupa için ter döktü..
Prime Mall AVM’de düzenlenen Bowling turnuvasına Özel Gelişim Hastanesi, Özel Palmiye Hastanesi, Devlet Hastanesi, Akademi Tıp Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ile Aile Sağlık Merkezi’nden toplam 24 kişi yarışırken, herkes pinlerin tamamını devirmek için ter döktü.
Turnuvanın başında konuşma yapan İskenderun Sağlık Grup Başkanı Doktor Yavuz Selim Yıkıcı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle turnuva düzenleyen ve bu özel günde kendilerini unutmayan Prime Mall AVM Müdürü Tuncay Cingöz’e teşekkür etti.
Turnuvanın ilk atışını yapan Sağlık Grup Başkanı Doktor Yavuz Selim Yıkıcı, parmağındaki sakatlık nedeniyle zorlansa da pinlerin büyük bölümünü devirmeyi başardı.
Turnuvaya geçerken ise her atışta ayrı bir heyecan yaşandı ve pinlerin tamamını devirenler mutluluklarını ekip arkadaşlarıyla paylaştılar.
Centilmence geçen bowling turnuvasında Toplum Sağlığı Merkezi 409 puanla birinci, Aile Sağlığı Merkezi 396 puanla ikinci, Devlet Hastanesi ekibi ise 361 puanla üçüncü oldu.
Ödüllerin verilmesinin ardından turnuvaya katılan doktorlar ve sağlık personelleri objektiflere 14 Mart Tıp Bayramı Bowling turnuvası hatırası için poz verdiler.
 
 


Doktorlar Haftası Bowling Etkinliği ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet