Skip Navigation Links

Taner ile Aytaş Aileleri Dünür Oldu..

Taner ve Aytaş aileleri dünür oldu. Özel Gelişim Hastanesi ortağı İşadamı Mahir Taner'in güzel kızı Selmin Taner ile İskenderun Belediyesi CHP'li Mecl

Magazin   A+a-

iles/image/mahir%20taner%20b.JPG" />
Taner ve Aytaş aileleri dünür oldu. Özel Gelişim Hastanesi ortağı İşadamı Mahir Taner’in güzel kızı Selmin Taner ile İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi İşadamı Zeki Aytaş’ın yakışıklı oğlu Aytaç Aytaş, evlilik yolunda ilk adımı attılar.
Kimya Mühendisi Selmin Taner ile İnşaat Mühendisi Aytaç Aytaş’ın nişan törenleri İssos Otel’de yapıldı.
Yemekli olarak düzenlenen ve sadece aile yakınlarının katıldığı gözlenen nişan töreninde Fatma-Mahir Taner ile Nevin-Zeki Aytaş çifti misafirlerini kapıda karşılarken oldukça heyecanlıydılar..
Davetlilerin adeta şıklık yarışı içinde oldukları gözlenen nişan töreninde, herkes muhteşem görünüyordu.
Evlilik yolunda ilk adımı atarken oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlenen Selmin Taner ile Aytaç Aytaş’ın salona girişleri oldukça görkemli bir atmosferde gerçekleşti.
Muhteşem bir nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı atan Selmin Taner-Aytaç Aytaş’ın nişan yüzüklerini CHP Hatay Geçmiş Dönem Milletvekili Aziz Yazar ile Özel Gelişim Hastanesi Ortağı Metin Yıldız eşleriyle birlikte taktılar.
Nişan yüzüklerinin takılmasıyla birlikte dünür olan Taner ile Aytaş aileleri objektiflere poz vererek, en mutlu günlerini ölümsüzleştirdiler.
Biz de 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com olarak Taner ile Aytaş ailerinin büyüklerinin şahsında Selmin Taner-Aytaş Aytaş çiftini kutluyor, darısı en kısa zamanda düğün törenine diyoruz..
 


Aytaç Aytaş Nişan ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet