Skip Navigation Links

Nuri Üysen Eğitimciliği, Çocuk Sesini Özlemiş..

Eğitimcilikten işdünyasında zirveye giden yolda hayırseverlikleri ve yatırımlarıyla tanınan Nuri Üysen, geçtiğimiz aylarda ortak olduğu Atalar Koleji'

Magazin   A+a-

 
Nuri Üysen Eğitimciliği, Çocuk Sesini Özlemiş..
 
Eğitimcilikten işdünyasında zirveye giden yolda hayırseverlikleri ve yatırımlarıyla tanınan Nuri Üysen, geçtiğimiz aylarda ortak olduğu Atalar Koleji’nin mezuniyet gecesinde duygulu anlar yaşadı.
Uzun yıllar önce olduğu gibi çocukların sesleriyle yeniden buluşan Nuri Üysen’in eğitim sektörüne yatırım yapması, bölgede ciddi bir açığı kapatacağı yönünde bir görüşün yaygınlaşmasını sağladı.
Oldukça duygulu bir gece geçiren Nuri Üysen, mezunları izlerken mutlu ve gururluydu.
Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana 5.sınıf imajı ile 8 yıllık eğitimin içinde olan 5.sınıfların hep bir ayrıcalığı vardır.Çünkü 5.sınıflar tek bir sınıf öğretmeni ve bazı branş öğretmeni olan sınıfların yani İlköğretim birinci kademenin son sınıfıdır.İkinci kademede her bir derse bir öğretmenin girdiği bir dönem başlar.O nedenle bu yıl 5.sınıf okuyan öğrenciler son 5.sınıflar olarak ilköğretimden mezun oluyorlar.
Onların 5 yıldır gördükleri eğitimin sonucunda düzenledikleri geceye Atalar Koleji kurucusu Hasan Bahtiyar ve Atalar Koleji’ nin yeni ortağı hayırsever işadamı Nuri Üysen katılarak bu anlamlı töreni ve geceyi unutulmaz yapmışlardır.Kendisi de öğretmenlik mesleğinden gelen ünlü işadamı gecede yaptığı konuşmada eğitimin önemi üzerinde durarak, çocukların gelecekte bu ülkenin yöneticileri olacağını, bunları yetiştiren öğretmenlerin emeklerinin ölçülemeyeceğini anlatarak Atalar Koleji’nin de bu süreçte birçok yeniliklerle yeni bir eğitim dönemine gireceğini vurgulamıştır.
5.sınıf öğretmenleri Ayla Atlas ve Semra Bayar’ın hazırladığı gösteriler muhteşem oldu. Öğrenciler öğrendikleri dansları, sunumları, görsel bir şölene dönüştürdüler. İzleyenlere parmak ısırtan gösteriler yaşlarından çok daha büyüklerin yapabileceği etkinliklerdi.Öğretmen ekibi ile 5.yıl pastasını kesen öğrenciler başarı belgelerini almanın sevincini kutladılar.
Anne ve babaların çocuklarıyla gurur duyduğu bu törende Atalar Koleji’nin öğretmenlerine birer çiçek sunan yöneticiler, öğretmen, öğrenci ve velilerin işbirliğinden her zaman pozitif gelişmeler yaşandığını ve bunun da Atalar Koleji’nin başarı grafiğini arttırdığını söylediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet