Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Lisesi Mezunları İssos'da Buluştu.

İskenderun Lisesi eski mezunları, Okul Aile Birliği'nin düzenlediği gecede bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler

Magazin   A+a-

 
İskenderun Lisesi Mezunları İssos’da Buluştu…
 
 
İskenderun Lisesi eski mezunları, Okul Aile Birliği’nin düzenlediği gecede bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler.
İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği başkanı Süheyla Biner ve ekibinin gayretleriyle organize edilen geceye katılan eski mezunlar, yıllar önceki öğrencilik yıllarını yad ederek anılarını tazelediler.
İssos Otel’de geç saatlere kadar süren gece boyunca eski İskenderun liseliler bir yandan geçmiş günleri yeniden anımsayarak sohbet etme fırsatı buldular bir yandan da müzik eşliğinde dans ettiler, halay çektiler.
Gece’nin açılışında katkı sağlayan ve destek verenlere şükran ve anı plaketleri verildi. Okul aile birliği tarafından hazırlanan plaketler, Celalettin Uzun, Züher Yazar, Zeki Aytaş, Ajlan Özden, Metin İnan’a okul müdürü Ali Kuruca tarafından takdim edildi. Zorunlu iş gezisi nedeniyle geceye katılamayan Celalettin Uzun’un plaketini Sami Öztaş ve Meral Algül aldılar.
Yıllar önce okudukları liseden mezun olduktan sonra İskenderun dışına yerleşen birçok eski mezun da bu anlamlı buluşma için İskenderun’a gelerek geceye katıldılar
Geceye İstanbul’dan gelerek katılan 1977 yılı mezunlarından Ömer Faruk Öcal, ve 1979 yılı mezunlarından Meral Algül gecede bol bol eğlenerek eski arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadılar.
Eski mezunlar duygularını dile getirirken; “Tam 33 yıl önce İskenderun Lisesinden mezun olmuşuz. Yıllar ne çabuk geçmiş. Bir anda o gençlik ve öğrencilik yıllarımıza döndük, anılarımız tazelendi. Yıllar önce ayrıldığımız arkadaşlarımızla yeniden buluşmak çok heyecan verici. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz. Bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyoruz” dediler.
Gecenin sonunda duygularını dile getiren İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği başkanı Süheyla Biner, eski mezunları bir araya getirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek; “Ben de bir İskenderun Lisesi mezunu olarak gurur duyuyorum. Öğrencilik yıllarımızın en güzel anlarını yeniden anımsadık. Eski arkadaşlarımızla yeniden buluşmak çok güzel. Bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte daha sık ve daha geniş katılımlı organizasyonlar düşünüyoruz. Amacımız İskenderun Lisesi ruhunu hak ettiği kitle ve ortama taşımak özel bir lobi oluşturmaktır” dedi
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar