Skip Navigation Links

Şampiyonların KAYA DORUK Coşkusu

Türkiye'de filtre sektörünün yıldızı Şampiyon Filtre A.Ş. ailesinin en küçük üyesi Kaya Doruk Yılmaz'ın erkekliğe ilk adımı atmasını kutlamak için bi

Magazin   A+a-

 
Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yılmaz’ın dünya tatlısı oğlu Kaya Doruk’un kirveliğini bölgemizin tanınmış işadamlarından Semir Yıldız yaptı.
 Küçük şehzadeleri andıran şık sünnetlik kıyafeti ve sünnet aksesuarıyla gecenin gözdesi olan Kaya Doruk, kirvesi Esra ve Semir Yıldız’ın yakın ilgisinden de oldukça mutlu oldu.
Sonay-Nurettin Yılmaz ile Esra-Semir Yıldız’ın dostluklarını kirvelikle pekiştirdikleri sünnet düğününe adeta yıldız yağdı.
Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, yakın dostu Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz'ın masasında oldukça keyifli bir gece geçirdi.
İşdünyasının seçkin isimlerinin eşleriyle birlikte katıldıkları sünnet düğününde erkekler ve kadınlar şıklık yarışında sahnede boy gösterirlerken, sünnet çocuğu Kaya Doruk’u ilgilendiren en önemli şey kendisi ve arkadaşları için düğüne gelen palyaçolar oldu.
Anne ve babasının kucağında sahnede şirinlikler yapan Kaya Doruk, arkadaşlarıyla birlikte palyaçolarla oynamayı da ihmal etmedi.
Bölgemiz sanayicilerinin duayeni Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz ve eşi Aynur Yılmaz, torunlarının sünnet düğününde oldukça coşkuluydular.
Şampiyon Filtre Genel Müdürü Yılmaz ailesinin ablası başarılı işkadını Selma yılmaz ise misafirlerle tek tek ilgilenirken, güzelliği ve şıklığıyla da göz kamaştırdı.
Yeğeni Kaya Doruk’u da “Halasının kuzusu” diyerek sahnede bol bol oynatan Selma Yılmaz’ın mutluluğu ise bir başkaydı.
Sünnet düğününde sahne alan ünlü türkücü Serdar Mercan davetlileri coşturdu.
8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com ailesi olarak Kaya Doruk’u erkekliğe ilk adımı atmasından dolayı kutluyor, darısı düğününe diyoruz..
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet