Skip Navigation Links

Kıraç Söyledi İskenderun Sallandı!

29. Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali kapsamında konser veren ünlü Türk Rock yıldızı Kıraç, İskenderun'u salladı.

Magazin   A+a-

Kıraç Söyledi İskenderun Sallandı!
 
 
29. Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali kapsamında konser veren ünlü Türk Rock yıldızı Kıraç, İskenderun’u salladı.
 
Binlerce kişinin İskenderun Atatürk Anıt Alanı’na akın ettiği konser jeneratör arızası nedeniyle rötarlı başladı. Vatandaşların “Kıraç, Kıraç” tezahüratları sonrasında yuhalama sesleri de yükselmeye başlayınca ekipler arızayı gidermek için hızlı bir şekilde çalışmaya başladılar. Yaklaşık 1 saat rötarlı başlayan konser şebeke hattından elektrik alınarak giderilebildi.
 
İlgi Yoğundu
 
Bölge Milletvekillerinin de katıldığı konserde sahne alan Kıraç’ın en çok “İstanbul” isimli şarkısı ilgi gördü. Söylediği birbirinden güzel şarkıları ile dikkatleri üzerinde toplayan Kıraç, İskenderun Belediyesi’ne teşekkür etti. Kıraç, şarkılarını büyük bir coşku ve heyecan içerisinde İskenderunlular ile birlikte seslendirerek, plaket alarak sahneden indi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kıraç’ı yaklaşık 20 bine yakın İskenderunlu izledi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet