Skip Navigation Links

Senem ve Can yeni hayatlarına 'EVET' dediler

İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli'nin Avukat Yeğeni Can Terbiyeli, Silifkeli güzel meslektaşı Senem Erol ile hayatını birleştirdi

Magazin   A+a-

 
İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli’nin Avukat Yeğeni Can Terbiyeli, Silifkeli güzel meslektaşı Senem Erol ile hayatını birleştirdi.
Rızkullah Terbiyeli’nin muhasebeci olan kardeşi Fuat Terbiyeli’nin İstanbul’da avukatlık yapan oğlu Can Terbiyeli yine kendisiyle aynı işi yapan Senem Erol ile dünya evine girdi. Silifkeli Aysel ve Metin Erol çiftinin avukat olan güzel kızları Senem Erol ile hayatını birleştirmekten oldukça mutlu olan Damat Can Terbiyeli bütün gece misafirlere gülücük dağıttı.
Geçtiğimiz hafta sonu rüya gibi bir düğünle yeni bir hayata merhaba diyen Senem ve Can çifti Arsuz Belediye Başkanlığına bağlı nikah memurunun aracılığıyla, yeni hayatlarına ‘EVET’ diyerek ilk adımı attılar.
İssos Otelde gerçekleştirilen kır düğününde, Aysel ve Metin Erol çifti ile Janet ve Fuat Terbiyeli çifti düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilendi. Yüzlerinden eksik olmayan gülümsemeleri ve misafirlerle birebir ilgilenmeleri ile gelin Senem ve damat Can da hem eğlendi hem de davetlileri eğlendirdi.
Bizde 8. Gün Gazetesi olarak Senem ve Can çiftine ömür boyu mutluluklar diler Erol ve Terbiyeli ailelerini tebrik ederiz. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet