Skip Navigation Links

Tufan Yıldızlar Koleji'nden muhteşem gece

Tufan Yıldızlar Koleje Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Magazin   A+a-

gecesi%20b.jpg" alt="" />
 
Tufan Yıldızlar Koleji’nden muhteşem gece
 
Tufan Yıldızlar Koleje Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesi renkli görüntülere sahne oldu.
Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, eğitim alanında her türlü özveri ve fedakârlığı sonuna kadar göstereceklerini belirtti.
Dörtyol Belediye Gazinosunda tertiplenen geceye Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Tufan eşi Menekşe Tufan, Tufan Yıldızlar Koleji Başkan Yardımcısı Münevver Tufan, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, eğitimin önemine değindi. Bir toplumun kalkınmasının ancak eğitimle olacağını kaydeden Tufan, kolej olarak öğrencilerin en iyi şekilde eğitim görmesi için gerek kendilerinin, gerekse öğretmen kadrosunun ellerinden gelen tüm imkânı sergilediğini ifade etti. Gecede oluşan birlik ve beraberlik tablosundan oldukça duygulanan Osman Tufan, geceye katılan herkese teşekkür etti.
Daha sonra söz verilen Tufan Yıldızlar Koleji Başkan Yardımcısı Münevver Tufan da babası ile aynı duyguları paylaşarak eğitimin her kapıyı açtığını dile getirdi. Okulda birlik, beraberlik ve dayanışma ile her engeli aştıklarını vurgulayan Münevver Tufan, bundan sonra da aynı kararlılık ve hassasiyetle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Urfa’dan gelen Kazım Çiriş Urfa Sıra Gecesi ekibi, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, davul zurna eşliğinde kızı Münevver ile birlikte oynayarak gecenin tadını çıkarırken, çalışma ortamının stres ve sıkıntısını üzerlerinden attılar.
 
 


Tufan Yıldızlar Koleji Sıra GEcesi ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet