Skip Navigation Links

Mutluluğunuz ve başarılarınız sonsuz olsun..

Karaağaç Mikado Restoran'da Türk Sanat Müziği fasıl grubunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla keyiflenen Özel Palmiye Hastanesi yönetim ve h

Magazin   A+a-

Genel Hastane olarak hizmet vermeğe başlayan Özel Palmiye Hastanesi, güçlü bir kadro kurmanın gururuyla hizmet vermeğe başladı.

Kirmit ailesinin hastane yönetimini devraldıktan sonra yatırım yapmaktan kaçınmamaları, ileri tıp teknolojisi cihazları alarak hizmete sunmaları büyük takdir toplarken, genel hastane olarak hizmet vermeğe başlarken hekim kadrosu ve teknik donanımıyla göz dolduran Özel Palmiye Hastanesi, yönetim kurulu ve hekim kadrosuyla eşli bir akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Aynı zamanda Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar ile eşi Diş Hekimi Emir Selim Yazar’ın evlilik yıldönümüne denk gelen yemek, bu şekilde ayrı bir anlam kazandı.

Karaağaç Mikado Restoran’da Türk Sanat Müziği fasıl grubunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla keyiflenen Özel Palmiye Hastanesi yönetim ve hekim kadrosu, unutulmaz bir gece geçirmenin keyfini çıkardılar.

Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü olarak Opr. Dr. Tayfur SAYGILI, Opr. Dr. Mehmet CULHA, Opr. Dr. Kadriye ÇİÇEKLİ, Opr. Dr. Akın KARACA, Opr. Dr. Ertan AYDIN, Opr. Dr. Süleyman ASLAN kadrosuyla devam ederken, Genel Cerrahi bölümünde Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Üroloji dalında Opr. Dr. Yusuf DİKER, Dahiliye dalında Uzm. Dr. Nedret AKÇAN SEKİTMEZ, Ortopedi ve Travmatoloji Teoman Toni SEVİNÇ, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzm. Dr. Eser TAŞÇI, Uzm. Dr. Zeki ÖTÜNÇ, Klinik Biyokimya Laboratuvarı Uzm. Dr. Müjde YAZAR CULHA, Anestezi Ve Reanimasyon Uzm. Dr. Mehmet OTUZBİR, Radyoloji Uzm. Dr. Eşref KARAOĞLAN, Acil Poliklinik Dr.Celal TAŞDEMİR, Dr. Mete Lütfullah UYAR, Dr.Serkan KÜÇÜK gibi bölgenin en başarılı hekimlerini Karaağaç Mikado Restoran’da bu kez akşam yemeğinde eşleriyle birlikte bir araya getiren Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu, Palmiye Hastanesi’nin bir aile olduğu gerçeğini ortaya koymak amacıyla neşe dolu bir gece hazırladı.

Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, yönetim kurulu üyeleri Serdar Kirmit ile Seval Kirmit Yazar’ın da eşleriyle birlikte katıldıkları kaynaşma yemeğinde müzik eşliğinde yemekler yendi ve hoş sohbetler yapıldı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet