Skip Navigation Links

Öksel'lere İzmir'li Gelin Geldi.

Uzun yıllar Önka markasıyla temizlik, yemek ve özel güvenlik alanlarında bölgede ilkleri başaran Hüseyin Öksel, oğlu Cem Öksel'i evlendirmenin mutlulu

Magazin   A+a-

 
Öksel’lere İzmir’li Gelin Geldi…
 
Uzun yıllar Önka markasıyla temizlik, yemek ve özel güvenlik alanlarında bölgede ilkleri başaran Hüseyin Öksel, oğlu Cem Öksel’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
 
Kadriye-Hüseyin Öksel çiftinin gurur ve mutluluğu ise görülmeğe değerdi.
Makine Mühendisi olan Cem Öksel, kısa bir süre önce tanıştığı ve ilk görüşte aşık olduğu Duygu Yavuz’la tanışarak bir ömür boyu mutluluğa giden yolun temelini de atmış oldu.
İssos Otel’de düzenlenen rüya gibi düğün töreniyle dünya evine giren Duygu Yavuz (Öksel)- Cem Öksel çifti, çok iyi hazırlanmış bir slayt gösteriyle tüm davetlilere fotoğraflarla çocukluktan gençliğe attıkları ilk adımları ve tanışma dönemlerini izlettiler.
Son yılların en muhteşem düğün töreninde yaşanan bir sürpriz ise; Aile yakınlarının ve arkadaşlarının mutlu çift hakkındaki görüşleri oldu.
İlk danslarını muhteşem bir valsle yapan Duygu-Cem Öksel çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.
Rüya gibi düğün töreninin en önemli anlarından birisi de nikah merasimi oldu. Kıydığı nikahlarda zaman zaman esprileriyle ünlü İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in mikrofonu eline almasıyla başlayan nikah merasiminde Duygu (Yavuz) -Cem Öksel çiftinin ağzından çıkan güçlü “Evet!” yanıtları, davetliler arasında mutlu tebessümlere neden oldu. Güzel gelin Duygu Yavuz (Öksel)’in “Evet” yanıtıyla birlikte Damat Cem Öksel’in ayağına basması gelinin arkadaşları tarafından güçlü bir şekilde alkışlandı.
İzmir’li gelin Duygu Yavuz (Öksel)in nikah şahitliklerini yakın arkadaşları Zehra Zeynep Cansu ile Müge Çelik yaparken, Makine Mühendisi Damat Cem Öksel’in nikah şahitliklerini yine yakın arkadaşları Onur Ergüven ile Kerim Eroğlu yaptılar.
Nikah şahitlerinin gelen ve damattan heyecanlı olduklarını fark eden İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, şahitlere takılmadan edemedi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, mutlu çifte 40 yıl boyunca her evlilik yıldönümlerine özel olmak üzere kahve içmeleri için fincan takımı hediye ederek mutluluklar diledi.
CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, CHP Hatay Eski Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Belediyesi Meclis Üyeleri ile iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı rüya gibi düğün töreninde pop müziğin sevilen ismi Haydar sahne aldı.
Her anıyla muhteşem ve rüya gibi düğün töreni gecenin geç saatlerine kadar coşku içinde geçti.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet