Skip Navigation Links

Evliliğe İlk Adımı Attılar

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Sağlık Kurulu'nda görevli Elmas Melek ile İnşaat ve Otomotiv işleriyle iştigal eden genç işadamı Özer Seçmen düzenle

Magazin   A+a-

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Sağlık Kurulu’nda görevli Elmas Melek ile İnşaat ve Otomotiv işleriyle iştigal eden genç işadamı Özer Seçmen düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adım attı.
Casmin Otel’de gerçekleştirilen Nişan törenine Melek ile Seçmen aileleri, yakınları, genç çiftin arkadaşları ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. Leyla Neşet Seçmen, Nursel M. Cuma Melek çifti çocuklarının mutlu gününde konukları girişte karşılayarak, onlarla tek tek ilgilendiler.
Sağlık Sektöründe çalışan gelin Elmas Melek ile İnşaat ve Otomotivle iştigal eden genç işadamı damat Özer Seçmen davul zurna topluluğu işliğinde nişanın yapıldığı alana girerek alkışlar arasında gecenin ilk dansını yaptılar. Seçkin ve nezih bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu gecede evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftlerin mutluluklarına ortak olan konuklar müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler. Genç çift alkışlar arasında nişan pastasını törenle keserek birbirlerine ikram ettiler.
Eczacı Mehmet Yılmaz alkışlar arasında nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adım atan genç çiftleri kutladı ve mutluluklar diledi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet