Skip Navigation Links

Dr. Emin Turhan İkinci Kez Baba Oldu..

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Emin Turhan ekinci kez baba oldu.

Magazin   A+a-


Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Emin Turhan ekinci kez baba oldu.
İlk çocuğu 8 yaşındaki Özel İkem Koleji İkinci Sınıf Öğrencisi Işıl’ın ardından Deniz bebeği kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Sevcan-Emin Turhan çiftinin mutluluğuna tüm dostları ortak oldu.
Deniz bebek mutluluğu yaşanan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde, Sevcan Turhan’ın doğumunu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Esen Çağşar Çolakoğlu yaptırırken, Doktor Emin Turhan bebeğin sağlık durumuyla da yakından ilgilenirken oldukça heyecanlıydı.
Yıllar sonra kızı Işıl’ın ardından yeniden baba olan Emin Turhan’ın babası Ali Turhan ve kayınbabası geçtiğimiz seçimlerde Gözcüler Belediye Başkan Adaylığı ile gündeme gelen Mahmut Aydemir heyecanlı bir şekilde torunlarını izlediler.
Doktor Emin Turhan Deniz bebeği kucaklarken oldukça heyecanlıydı ve duygularını şöyle paylaştı: 9 aydır bu anı bekliyoruz. Çocuk sahibi olmamız daha önce yaşadığımız bir duygu, her seferinde anlatılmazı tarif edilmez çok tarifsiz duygular gerçekten. Kızımız Işıl’ımıza bir kardeş olması sağlıklı bir çocuk olması nedeniyle çok mutluyuz. Umarım bahtı, kaderi, sağlığı çok aydınlık olur.
 
 


Hoşgeldin Deniz Bebek ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet