Skip Navigation Links

Referandum Ligleri De Etkiledi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre 12 Eylül Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak olan Anayasa referandumu nedeniyle,

Spor   A+a-

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre 12 Eylül Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak olan Anayasa referandumu nedeniyle, aynı tarih içerisinde liglerde oynanması gereken karşılaşmalar, 13 Eylül Pazar gününe ertelendi. Buna göre liglerdeki müsabakalar, 11 Eylül ve 13 Eylül tarihlerince yapılacak.
Buna göre, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İskenderun Demirçelikspor, sahasındaki ikinci maçını 13 Eylül pazartesi günü saat 16.00’da Bozüyükspor ile gerçekleştirecek.
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Yeni İskenderunspor ise, 13 Eylül’de Erzurum deplasmanında Erzurumspor’a konuk olurken, 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor da Bursa deplasmanında Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek.3. Lig temsilcilerimiz için deplasmandaki zorlu 90 dakika saat 16.00’da başlayacak.

 

Spor Toto 2. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yeni İskenderunspor’un Teknik Direktörü Can Güven ile Yardımcı Antrenörü Ender Tıraş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde yaptıkları basın açıklamasında, ligin ilk maçında Anadolu Üsküdar 1908 maçındaki 1-0’lık galibiyeti değerlendirildi.

“İnsanlar mükemmellik bekliyor!”
Yeni İskenderunspor Teknik Direktörü Can Güven, “Kazanmaktan başka çaremiz yok. Oynadığımız karşılaşma, kazanabileceğimiz bir maçtı. Son dakikada attığımız golle, üç puanı aldık. İyi futbol oynuyoruz. İnsanlar bizden mükemmellik bekliyor. Tüm şartlarda iyi futbol oynama peşindeyiz. Kazanmaya dayalı futbol oynuyoruz. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Bu hafta Erzurumspor’a konuk olacağız. Hedefimiz bu maçtanda üç puan alarak kenti dönmektir” dedi.

“Desteğinizi esirgemeyin!”
Yeni İskenderunspor Yardımcı Antrenörü Ender Tıraş ise, takımın 8 yıl aradan sonra, ilk defa profesyonel anlamda bir maç yaptığını belirtirken, “Yeni İskenderunspor olarak, ligin ilk maçında üç puanımızı aldık. Başarımızın devamının geleceğini düşünüyoruz. Yeni İskenderunspor, daha birçok başarıya imza atacak. Taraftarlarımızın desteğiyle da bu başarının daha hızlı geleceğine inanıyoruz. Yeterdi desteklerini bizden esirgemesinler” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet