Skip Navigation Links

İskenderunspor Tarihi Kongresinden Güçlenerek Çıktı

Yeni İskenderunspor adı 'İskenderunspor 1967 Spor Kulübü' olarak tescillendi ve kulüp kongreden bir kat daha güçlenerek çıktı.

Spor   A+a-



Yeni İskenderunspor adı “İskenderunspor 1967 Spor Kulübü” olarak tescillendi ve kulüp kongreden bir kat daha güçlenerek çıktı.
Başkan Sedat Uysal, Mustafa Baştuğ, Sinan Yeşilyurt, Bayram Alpagül, Levent Yılmaz ve Ajlan Özden gibi İskenderunspor’a önemli hizmet ve katkı sunan isimler yönetim kurulunda yer alırken, kongre sonucunda oluşan yönetim kuruluna spor kamuoyundan büyük destek geldi.
 
İskenderunspor Tarihi Kongresinden Güçlenerek Çıktı
Türkiye 3. ligde mücadele eden İskenderunspor olağan kongresinin gerçekleştirdi. İskenderun Belediyesi Briç salonunda gerçekleştirilen kongreye İskenderun spor delegeleri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Gerçekleştirilen kongre ilk olarak divan başkanlığının seçimi ile başladı. Divan başkanlığına Kerim Karaoğlan, üyeliklere ise Ergün Saydam ile Çağrı Belibağlı seçildi.
Divan Başkanı Karaoğlan, gündemdeki maddeleri kongre üyelerine okudu. Daha sonra saygı duruşu ile kongre başladı. Burada gelir gider defterlerindeki durum üyelere okundu ve oy birliği ile kabul edildi.
Daha sonra ise İskenderun Spor kulüp Başkanı Sedat Uysal, kısa bir konuşma yaparak takımın geçtiğimiz sezon yapılan harcamaları ve çalışmaları İskenderunspor kongre üyelerine açıkladı.
Yapılan konuşmaların ardından ise katılan üyelerin tamamının desteği ile tüzük değişikliği de gerçekleştirildi. Özellikle İskenderunspor’a üye olmak isteyen kişilerin ödeyecekleri ücret ve aidatların fiyat belirlenmesi ile bu arada geçtiğimiz sezon Yeni İskenderun spor olarak ismi değişen Kulübün bu sezonda son kez ismi değiştirilerek ismi İskenderunspor1967 olarak kayıtlarda yerini aldı.
Yapılan kongrede gündemdeki maddelerin tamamı katılan üyeler tarafından oy birliği ile kabul edilerek İskenderunspor 1967 spor kulübü yeni yönetimini seçmiş oldu.
Oluşturulan yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor.
Başkan Sedat Uysal, Mustafa Baştuğ, Adnan Çalışkan, Sinan Yeşilyurt, Levent Yılmaz, Ajlan Özden, Bayram Alpagül, Ayhan Dik, Mehmet Ünüvar, Mustafa Çöloğlu, Hamdullah Sönmez, oluştururken yedek listede ise Raşit Özyurt, Necati Karanlık, Atilla Demirkent, Hüseyin Aşkar, Songül Şahin olarak belirlendi.
 
 
 
 



isk 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet