Skip Navigation Links

Asaşspor Lider Toroslar'a Konuk Oluyor

Bölgesel Amatör ligi (BAL) 5. grubunda zirve hesapları yapan İskenderun Asaşspor çalışmalarını Teknik Direktörü Halit Ersoy nezaretinde sürdürüyor.

Spor   A+a-

 
Asaşspor Lider Toroslar’a Konuk Oluyor
 
Bölgesel Amatör ligi (BAL) 5. grubunda zirve hesapları yapan İskenderun Asaşspor çalışmalarını Teknik Direktörü Halit Ersoy nezaretinde sürdürüyor.Mavi beyazlı ekipte sakat ve cezalı futbolcunun bulunmayışı teknik heyeti sevindiriyor.
Hafta sonunda Niğde Belediyespor’un 1-0 yenerek zirve yoluna bir engeli daha aşan İskenderun Asaşspor’ da hedef puan veya puanlar .
Önümüzdeki hafta sonunda 20 puanlı grup lideri mersin Toroslar’ a konuk olacak olan İskenderun Asaşspor’da Teknik Direktörü Halit Ersoy , ‘’ Rakibimizin gücünü biliyoruz .Bu karşılaşmanın üç ihtimali geçeceği tahmin ediyoruz. Bizde çalışmalarımızı bu yönde yapmaktayız. Takımımızda sakat cezalı futbolcunun bulunmaması bizleri sevindirmektedir. ‘’ dedi.
ERSOY BAŞARISI KONUŞULUYOR
Sezon öncesinde Hatay’ın bazı spor kesimlerinde ‘’ bu takımdan hiçbir şey olmaz..ligin 3-4 haftasında sahaya bile çıkamaz , Ve küme düşer ‘’ gözüyle bakılan İskenderun Asaşspor’da Teknik Direktörü Halit Ersoy’un başarısı konuşulmaya başladı Hatay ‘da spor kamu oyunu yanıltan ve takımını bir anda zirveye adım adıma yaklaştıran Halit Ersoy’un ve ekibinin bu çıkışı yönetimi de sevindiriyor.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet