Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şok İstifa!!!

İskenderun Demirçelikspor'un Balıkesirspor'a 5-2'lik yenilginin faturasının kesildiği Rahim Zafer'in istifasıyla yaklaşık iki ay önce görevi devralan

Spor   A+a-

 
Mete Işık'la yollar ayrıldı
 
İskenderun Demirçelikspor'un Balıkesirspor'a 5-2'lik yenilginin faturasının kesildiği Rahim Zafer'in istifasıyla yaklaşık iki ay önce görevi devralan Mete Işık da şok bir kararla yönetimle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
Buğsaş Spor deplasmanına hocasız çıkan İDÇ Spor sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
İskenderun Demir Çelik Sporda göreve geldiği günden buyana moral motivasyonla takımın başarı çizgisini yükseltmeye çalışan Teknik Direktör Mete Işık yönetimindeki takımın, ikisi içeride, ikisi deplasmanda 4 galibiyet, bir mağlubiyet bir beraberlik aldı.
İDÇ spor Mete Işık yönetiminde Diyarbakır deplasmanında 1-0'lık galibiyetiyle göreve başladığı 6 haftalık süreçte takım evinde mağlup olmadı. Işık yönetimindeki İDÇ sporun aldığı sonuçlar şöyle: Diyarbakır-İDÇ:0-1, İDÇ-Gaziosmanpaşa:1-0, Ofspor-İDÇ:2-1, İDÇ-Kayseri Şeker: 4-1, Tokat-İDÇ0-1, Pendikspor-İDÇ:2-2.
Başarılı Teknik adam Mete Işık'ın kulübün yönetimi ile karşılıklı anlaşarak Ankara Bursaş deplasman maçına giden İskenderun Demir Çelik spor ile yollarını ayırdı. Takım Başkente Teknik direktörsüz, yardımcı hocaların gözetiminde gitti.
Sezona Rahim Zafer ile başlayıp 12. haftada Mete Işık'la da yollarını ayıran İskenderun Demir Çelikspor'ya yeni Teknik Direktör'ün kim olacağı merakla bekleniyor
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar