Skip Navigation Links

İskenderunspor 1967 Bolu Doruk kaya kampı başladı.

3.lig temsilcisi İskenderun 1967 spor kulübü futbol takımı sezon öncesi kamp yapmak için Bolu Doruk kaya kampına gitti.

Spor   A+a-


 
 
3.lig temsilcisi İskenderun 1967 spor kulübü futbol takımı sezon öncesi kamp yapmak için Bolu Doruk kaya kampına gitti. Tam kadro çalışmalarını Bolu Dorukkaya da sürdüren İskenderun spor da moraller yerinde. Futbolcular kampın iyi geçmesi için çalışmalarını ciddi sürdürerek teknik ekibin gözüne girmeye çalışıyor.
Green park otel günde çift antrenman yapılıyor.İskenderun 1967 spor kulübüne transfer olan Avusturya Rapin Wien’den santrafor Tanju, ,Lüleburgaz spordan santrafor Hakan, Gaziantep spor dan sol kanat oyuncusu Cengiz.Antalya Kardiye Belediye spordan sol kanat oyuncusu Burak Muhammet, Adana Spor’dan sağ kanat oyuncusu Serdar Cansun, ,Çanakkale Dardanel’den santrafor Anıl Köybaşı’da bolu kampına katılarak takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyorlar.
Yeni gelen oyuncuların ise kısa sürede takıma adapte oldukları gözlenirken yeni sezonda forma kapma savaşı ise yönetimi sevindiriyor.
Bolu Dorukkaya kampında ilk günü yenileme antrenmanı yaparak geçiren İskenderun spor 1967 futbol takımı ikinci günü ise jenerasyon antrenmanı, kondisyon ağırlıklı, ana aerobik koşular yapıldı. Öğleden sonra ise dar alanda top çalışması yapıldı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet