Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Avukat Naim Gökpınar'ın Çalışanları Örnek Oldu..

Uğur Dershanelerinin başlattığı yardım kampanyasına destek olan Gökpınar Avukatlık Bürosu Avukat Naim Gökpınar ve çalışanları, herkesi yardım kampanya

Gündem   A+a-

 
Türkiye kenetlendi ve Van’da acı içinde yardım bekleyen depremzedeler için herkes elinden geleni yapmak gayretinde. Uğur Dershanelerinin başlattığı yardım kampanyasına destek olan Gökpınar Avukatlık Bürosu Avukat Naim Gökpınar ve çalışanları, herkesi yardım kampanyalarına destek vermeğe davet ettiler..
 
Avukat Naim Gökpınar’ın Çalışanları Örnek Oldu..
 
Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından Uğur Dershaneleri’nin başlatmış olduğu yardım kampanyasına bir destek de Gökpınar Avukatlık Bürosu Avukat Naim Gökpınar ve çalışanlarından geldi.
Avukat Naim Gökpınar öncülüğünde gerçekleşen ve personelin de büyük destek verdiği yardım kampanyasına, tüm vatandaşlarımıza da destek çağrısında bulundular. Gökpınar Avukatlık Bürosu personeli ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek şunlar söylediler: “Van’da yaşanan depremde enkaz altında kalan depremzede vatandaşlarımız için Uğur Dershanesi’nin başlatmış olduğu yardım kampanyasına Gökpınar Avukatlık Bürosu olarak kendi bünyemizde karar verdik. Avukatımız Naim Gökpınar da başta olmak üzere personel arkadaşlarımız kendi aramızda toplayabildiğimiz kadar erzak, eşya, kumanya yardımıyla Van’daki depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuda da herkesi duyarlı olmaya çalışıyoruz. Elinden gelen varsa lütfen herkes yardım etsin. Özellikle küçük çocuklar, o çocuklar şu anda yardıma muhtaç. Özellikle battaniye, giysi gibi eşyalar gönderilmeli. Van’da bulunan depremzede vatandaşlarımıza yardım için herkesi de duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.
 

 
 

Gökpınar Avukatlık Bürosu Van'a Yardımn 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş