Skip Navigation Links

Üçüncü Lig'e adım adım 3-2!

Yeni İskenderun spor'un Birecik Belediyespor'u 3-2 yenmesiyle birlikte taraftar, yönetim ve futbolcuların üçünü lige çıkma inancı bir kat daha arttı.

Spor   A+a-

Yeni İskenderun spor’un Birecik Belediyespor’u 3-2 yenmesiyle birlikte taraftar, yönetim ve futbolcuların üçünü lige çıkma inancı bir kat daha arttı. Takıma bölgeden destek yağarken, üçüncü lig kapısına kadar gelen Yeni İskenderunspor, mutlu haberi vermek için gün sayıyor.

Üçüncü Lig’e adım adım 3-2!
Yeni İskenderunspor Terfi Tenzil Müsabakaları’nda Malatya’yı salladı ve rakibi Birecik Belediyespor’u 3-2 yendi.
Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Yeni İskenderunspor, bazı şansızlıklar nedeniyle kaçırdığı gol pozisyonlarıyla maçın normal süresinde işi bitiremedi ve uzatmalara kaldı.
Uzatmalara 2-2 skorla giren Yeni İskenderunspor, uzatmaların son dakikalarında kaydedilen golle skoru 3-2 yaptı. Özgür ve Zihni’nin ayağından gelen 3 golle ikinci tura yükselen Yeni İskenderunspor’un Cuma günkü rakibi Elazığ Belediyespor maçına yüksek moralli girmiş oldu.
Başkan Sedat Uysal, Yeni İskenderunspor’un tüm maçları alacak güçte olduğunu ve yapılacak tüm karşılaşmaları alarak üçüncü lig hediyesiyle İskenderun’a döneceklerini söyledi. Tüm futbolcuların alnından öptüğünü belirten Uysal, canla başla çalışarak bugünlere geldiklerini ve takımı hak ettiği gerçek noktaya taşıyacaklarına vurgu yaptı. 
 Yeni İskenderunspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özen de, İskenderun'u özlediği turuncu-mavili renklerle buluşturacaklarını ve profesyonel liglerde fırtına gibi esen bir İskenderunspor'u kent halkına hediye edeceklerini söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet