Skip Navigation Links

Projelerin Protokolü İmzalandı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)'nın girişimleri ile yürütülen ve İskenderun'da Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen projeler i

Gündem   A+a-

 
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’nın girişimleri ile yürütülen ve İskenderun’da Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen projeler ile ilgili protokol imzalandı.
İskenderun Kaymakamlığı Brifing salonunda gerçekleştirilen imza törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, DOĞAKA Genel sekreteri Erdoğan Serdengeçti ve DOĞAKA İzleme Değerlendirme Birim Başkanı Faruk Mete Canka katıldı.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, “DOĞAKA bünyesinde değişik projeler uygulanmaktadır. Bunlardan bir tanesi de yeni SODES projesidir. Bu proje ile ilgili genel sekreterimiz değişik ilçelerde seminerler yaptılar. Bizde SODES programına projeler gönderdik ve bunları sonuçları belli oldu. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın 4 projesi, özel sivil toplum kuruluşlarımızın 3 projesi olmak üzere 7 proje yaklaşık 360 bin TL değerinde projeler kabul edildi” dedi.
Kaymakam Su, kabul gören projeler hakkında bilgi vererek şöyle konuştu: “Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırdığımız köylere çocuk oyun parkı yaptırma projesi geçti ve 13 köye çocuk oyun parkı yapılacak, bunun dışında belediyemizin yaptığı Engelli Çocuk parkı ile yine cezaevinde oymacılık kursu ile ilçemiz ilçe gıda ve hayvancılık müdürlüğümüz ile Ağ Örme ile ilgili projesi kabul gördü. Bunlar kamu kurum ve kuruluşlarımızın yaptığı projelerdi. Yine İskenderun engelli spor kulübünü yaptığı Doğu Akdeniz Tekerlekli Sandalye ve Basketbol ile ilgili proje, Körfez Musiki Derneğinin geleceğin müzisyenleri yetiştiriyoruz isimli projesi ve Gümrük Müşavirleri Derneğinin İskenderun’da Lojistik personel yetiştirme projesi SODES kapsamında kabul gören projeler oldu. Bizim köylerle ilgili projelerimizin bedeli ise 144 bin 150 TL tutarındadır. Bu gün bu projenin protokolünü imzalıyoruz. İnşallah bu projeler en kısa zamanda hayata geçirilecektir.”
DOĞAKA Genel Sekreteri Erdoğan Serdengeçti ise, “Projelerimize bakarsanız DOĞAK’nın misyonuna uygun projelerdir. Amacımız kafamızdaki tüm bu kalifiye eleman yetiştirmek için başlatılan projelerin altyapısını oluşturmaktadır” İfadesini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve DOĞAKA Genel Sekreteri Erdoğan Serdengeçti protokol imzaladı.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet