Skip Navigation Links

Zabıta Müdürü çıktı Belediye Başkanı girdi..

Çelik-İş Sendikası açısından değerlendirildiğinde Karayılan seçimini MHP'li yöneticiler kazanırken, Başkan Cengiz Gül kaybetti.

Gündem   A+a-

Zabıta Müdürü olarak emekli olduğu Karayılan Belediyesi’ne belediye başkanı olarak giren Mehmet Yurtman, parti rozetini çıkarıp, oy veren vermeyen herkesi kucaklayacaklarını söyledi.
Karayılan için Ferhat olmaya hazır olduklarını belirten Mehmet Yurtman, belde halkına da “Ferhat olarak sizler için dağları delecek, sizlere hizmet etmek için her türlü fedakarlıktan kaçınmayacak Ferhat’ın Şirin’i olur musunuz?” sorusuna hep bir ağızdan “Evet” yanıtı geldi.
Dualar eşliğinde görevi devralan Mehmet Yurtman’ı, Çelik-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Gürcan, Mustafa Özdemir ve Metin Önde yalnız bırakmadılar.
Bilindiği üzere, Çelik-İş Sendikası Karayılan Belediye seçimlerinde ikiye bölünmüş, Başkan Cengiz Gül CHP’ye tepki olarak bağımsız aday Ercan Bayraktaroğlu’nu, yöneticiler Nurettin Gürcan, Mustafa Özdemir ile Metin Önde de MHP’li Mehmet Yurtman’ı desteklemişlerdi. Çelik-İş Sendikası açısından değerlendirildiğinde Karayılan seçimini MHP’li yöneticiler kazanırken, Başkan Cengiz Gül kaybetti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet