Skip Navigation Links

Çelik İş Sendikasından MHP'ye Ziyaret

Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu, dün MHP İlçe Yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirerek, güven tazeleyen MHP İlçe yönetimine ba

Gündem   A+a-

Çelik İş Sendikasından MHP’ye Ziyaret
 
Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu, dün MHP İlçe Yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirerek, güven tazeleyen MHP İlçe yönetimine başarılar dilediler.
Bu ziyareti geç gerçekleştirmenin geçerli bir sebebi olduğundan söz eden Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengin Gül, çelik işçisinin selamını getirdiğini söyledi.
MHP ilçe Yönetimine gerçekleştirilen ziyarette ilçe yönetiminin yanında Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’da hazır bulundu. Nezih bir ortamda geçen ziyarette Çelik İş Sendikası Başkanı Gül, “MHP ilçe teşkilatını geçmiş süreçte olduğu gibi bundan sonrada yapmış olduğunuz başarılı çalışmaların üzerine daha da bir şeyler katarak, daha büyük başarılara imza atmanız diliyoruz. Sizlere çelik üyelerinin selamlarını getirdik” derken, bu ziyaret gerçekleştirmede geç kaldıklarını bunun nedeni ise cenazelerinden kaynaklandığını dile getirdi. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması dileğinde bulunan İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Sendikal alanda başarılı çalışmalara imza atmaktasınız. Bu başarılı çalışmalarınıza işçilerin haklarının korunmasında siyasi parti olarak her zaman için yanınızdayız” dedi
Çelik İş sendikasının bu bölgenin olmazsa olmazlardan olduğunu söyleyen Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, “Sendikamızın işçi haklarının korunmasında yaptığı çalışmalarının doğruluğuna inanıyoruz. Daha iyi olması içinde birlikte hareket etmeye hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet