Skip Navigation Links

Cumhuriyet Kupası'na Atalar Damgası.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası, Kros ve Masa Tenisi müsabakalarında Atalar Koleji yine damgasını vurdu.

Spor   A+a-

Cumhuriyet Kupası’na Atalar Damgası
 
Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile her sene geleneksel olarak düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası, Kros ve Masa Tenisi müsabakalarında Atalar Koleji yine damgasını vurdu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kros müsabakalarında Atalar Koleji’nden İrem Yağmur AYKAÇ birinci, Seray UYGUN ikinci ve Sevcan GÜMÜŞ üçüncü oldu. Takım koşusunda da yine Atalar Koleji birinciliği kimseye kaptırmadı. Masa Tenisi Genç Bayanlarda Atalar Koleji’nden Senem YÜKSEK ikinci, Açelya OMAK dördüncü oldu. Atalar Koleji’nin hedefi ise, önümüzde ki günlerde yapılacak olan Genç Bayan Basketbol müsabakalarında Cumhuriyet Kupası’nı almak.
2011 – 2012 Eğitim öğretim sezonunda eğitim, spor, sosyal ve kültürel alanlarda her tür etkinliğe katılımın olacağını ifade eden Kolej Müdürü Fethi GÜRPINAR ”Kurulduğumuz 2004 yılından itibaren başarı grafiğini sürekli yükselten Atalar Koleji Ailesi bu eğitim-öğretim yılında da yine bir numara olacak. Bu başarılarda emeği geçen tüm öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ederim. Otuz yılı aşkın eğitimcilik yaşamımızdaki tüm tecrübelerimizden yararlanarak bize emanet ettiğimiz yavrularımıza daha iyi eğitim verebilmek ve onları Vatan’a Millet’e hayırlı bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizlere inanan ve güvenen İskenderun halkına teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet