Skip Navigation Links

Leman Bisiklet Kulubünden Örnek Davranış

Leman bisiklet kulübü ve Bisikletliler Derneği Antakya Temsilciliği iftar yemeğinde buluştular.

Spor   A+a-

Leman bisiklet kulübü ve Bisikletliler Derneği Antakya Temsilciliği iftar yemeğinde buluştular…
Amaçları, Daha yaşanabilir bir dünya ve daha temiz bir çevre için bisikleti insanlara sevdirmek ve bisiklet severleri bir arada toplamak amacında olduklarını söyleyen LBK ve Bisikletliler Derneği Antakya Temsilciği üyeleri bu amaçları doğrultusunda durmaksızın güzel etkinliklere devam edeceklerini belirttiler.
Eski belediye sarayı önünde toplanan gurup hep birlikte iftar yapacakları yere doğru yol aldılar. Katılımın geniş olduğu etkinlikte bisiklet severler hem bir arada iftar yapmanın hem de iki grup üyelerinin buluşmasıyla oluşan güzel sohbet ortamda keyifli dakikalar geçirdiler. Leman Bisiklet Kulübü adına konuşma yapan Antakya Sorumlusu Talip Köleoğlu: “Bisikleti insanlara sevdirmenin ve Dikkatli, Bilinçli bisiklet kullanmanın önemini hepimiz biliyoruz. Daha yaşanabilir bir Dünya ve Daha Temiz Bir Çevre sloganıyla çıktığımız bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ederim” dedi. Köleoğlu’ nun konuşmasının sık sık bisiklet severlerin yoğun alkışlarıyla kesilmesi dikkat çekiciydi.


Bisikletliler Derneği Antakya Temsilciliği adına konuşma yapan Necati Mazmanoğlu, Böyle güzel ve anlamlı etkinliklere devam edileceğinin altını çizerek yaptığı konuşmasında: “Antakya’daki bütün bisikletlileri etkinliklerimize davet ediyoruz.” dedi. Toplu gelinen iftar yemeğinden aynı şekilde düzenli bir biçimde ayrılan bisiklet severler, bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere ayrıldılar.
Aynı gecede Antakya’ nın tanınmış simalarından ve Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği üyesi sayın Can Sautoğlu’ da LBK ve Bisikletliler Derneği Antakya Temsilciği’ ndeki dostlarını yalnız bırakmayarak iftar sofrasında yerini almıştır.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet