Skip Navigation Links

Asaşspor Nokta Atışı Yapıyor!

Geçen yıl oynadığı Amatör Lig'inde şampiyon olan Asaşspor transfer sezonunun açılmasıyla, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Spor   A+a-



 
Geçen yıl oynadığı Amatör Lig’inde şampiyon olan Asaşspor transfer sezonunun açılmasıyla, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
Bu sene toplamda 16 takımın olduğu BAL (Bölgesel Amatör Lig)’inde mücadele edecek olan Asaşspor, şuana kadar 4 nokta transfer gerçekleştirdi. Daha 3 bölgeye 3 yeni transfer yapacaklarını söyleyen Asaşspor İkinci Başkanı Suat Atasever, BAL liginin yarı profesyonel olduğunu ve çok zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini söyledi.
 
Yarı profesyonel olan BAL ligine Bolu’da hazırlıklarını sürdürdükten sonra zorlu geçecek olan maratona başlayacaklarına dikkat çeken Suat Atasever şunları söyledi; “Bilindiği gibi önümüzde ki sezon BAL(Bölgesel Amatör Lig)’in de oynayacağız. Yarı profesyonel bir lig olduğu için çok ciddi bir kadro kurmamız gerekiyor. Tamamen profesyonel şartlarda oynanan bir lig, bu anlamda yaptığımız araştırmalar neticesinde, nokta transferler yapıyoruz. Şuana kadar 4 tane arkadaşımızı renklerimize bağladık. Kırıkhan Sporu şampiyon yapan kadroda olan 2 arkadaşımız Kenan Maraşlıoğlu, Abdurahman Karacehennem ve Ahmet Şahan Hatay Spor da yetişmiş Kırıkhanspor’da oynamış ve geçen sene K. Çekmece’de büyük başarılar elde etmiş bir arkadaşımız. 4. olarak ta Halit Yavuz’u transfer ederek renklerimize bağladık. 3 tane arkadaşımızı daha transfer edeceğiz. Bunlarda nokta transferler olacaktır. Daha sonra transfer sezonunu bitirip, Bolu’ya kampa gidecek takımımız. Yaklaşık 10günlük bir kamp yapacak. Çünkü zor bir maratona başlayacağız ve çok zor bir grup olan doğu grubunda yer alacağız.”
 



Asaş Spor 2. Başkanı Suat Atasever 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet