Skip Navigation Links

Asaşspor Tempo Arttırdı

Mavi beyazlı ekip transfer çalışmalarını tamamlayıp kamp yapmayı hedefliyor

Spor   A+a-

2010-2011 Futbol sezonunda Hatay Süper Amatör liginde zirve mücedelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderun Asaşspor, bir taraftan çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer bir taraftan kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.

Yaklaşık 10 günden bu yana İskenderun Temmuz dış sahasında Teknik Direktör Halit Ersoy nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İskenderun temsilcisi Asaşspor’da, tüm futbolcuların hırslı ve azimli görünmeleri gerek yönetimi gerek ise teknik heyeti sevirdiriyor.
Daha önce Reyhanlıspor’dan İzettin ile Oğuz’u, Altınözüspor’dan Yasin ve Yeni İskenderunspor’dan Mustafa’yı transfer eden İskenderun Asaşspor, lig öncesinde 3-4 futbolcuyu daha renklerine bağlamayı hedefliyor.

İskenderun Asaşspor teknik direktörü Halit Ersoy, takımın gün geçtikte daha da güçlendiğini belirterek, “Kulüp yönetimimize verdiğimiz rapor doğrultusunda geçen yılın kadrosunu büyük ölçüde koruduk. Bunlara daha önce tanıdığımız ve oynadıkları kulüplerde başarılı olan 4 futbolcuyu transfer ederek gücümüze güç kattık. Önümüzdeki günlerde 3-4 futbolcuyu daha renklerimize bağlamayı düşünüyoruz” dedi.
İskenderun Asaşspor kulüp Başkanı Zeki Göçmen’de yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Asaş Filitre Sanayi bünyesinde bulunan Asaşspor futbol takımının hiçbir maddi sorunu yoktur. Geçmiş yılları bunu örnek gösterebiliriz. Bundan sonra da desteğimiz sürecektir. Asaş Filitre Sanayi olarak Türk futboluna hizmet etmekten büyük mutluluk duymaktayız. Kurduğumuz güçlü kadroyla Bölgesel Amatör Ligine çıkmayı hedeflemekteyiz” dedi.
Bu arada İskenderun Asaşspor, yapacağı transferin ardından kamp yapmayı hedefliyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet