Skip Navigation Links

SPOR SEVDALISI MEHMET YURTMAN

Bazı Profesyonel takımlar antrenman yapacak tesis bulamazken Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman çim saha yaptırdı.

Spor   A+a-

Bazı Profesyonel takımlar antrenman yapacak tesis bulamazken Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman çim saha yaptırdı.

SPOR SEVDALISI MEHMET YURTMAN

2010-2011 Futbol sezonunda Hatay süper amatör kümede zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Karayılan Belediye Spor yeni sezon öncesi çalışmalarını teknik direktör Ali Gülmez nezaretinde sürdürürken, diğer bir taraftan' da bazı profesyonel takımlar antrenman yapacak tesis bulamazken Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman gençlerin geleceğini' de göz önünde bulundurarak çim saha yaptırdı.

Yaptığı flaş transferler ile Hatay süper amatör kümeden deplasmanlı bölgesel amatör ligine çıkmayı hedefleyen Karayılan Karayılan Belediye Spor' da yeni sezon öncesi çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kulüp Başkanı Mevlüt Erdoğan' ın verdiği bilgilere göre Karayılan Belediye Spor liglerin başlamasına 2 hafta kala Urfa Spor'da Profesyonel futbol oynayan Fatih Toluyağ' ı uzun süren pazarlık sonucu amatöre döndürerek renklerine bağladılar. Mor Menekşeliler Fatih Toluyağ' ın yanı sıra İskenderun Demir Çelik Spor' dan Mahmut Kamalı, Ali Yardımcı, Yeni İskenderun Spor' dan Kaleci Mehmet Demir, Erzin Belediye Spor' dan Fatih Kıraç, Belen Belediye Spor' dan Ali Uyar, Payas Belediye Spor' dan Eren ile Serinyol Spor' dan Reşit' i renklerine bağladı. Karayılan Belediye Spor 5-6 futbolcu ile' de transfer görüşmelerini sürdürüyor.

ÇİM SAHA YAPTILAR

Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman bölge gençlerinin istikballerini göz önünde bulundurarak geçmiş yıllarda yapılan nizami stadın yanında bulunan boş alana çim antrenman sahası yaptırdı. Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman yeni sezon öncesi şunları söyledi.
' Hatay süper amatör liginin haricinde gençler, U14-U17 yaş gurupları ve yıldızlar futbol liginde' de mücadele etmemizden dolayı saha sıkıntısı çekmememiz için yeni bir çim saha yapmamız gerekiyordu, bunu' da gerçekleştirmekten' de büyük mutluluk duymaktayız. Çim sahanın yapımında Belediye çalışanlarımızın büyük gayretleri olmuştur. Çok cüzzi bir miktara yaptırdığımız çim sahamız' da sporcularımız antrenmanlara başlamıştır. Bunun yanı sıra futbol sahamızın yanına önümüzdeki aylar içerisinde birde kapalı spor salonu yapmayı hedeflemekteyiz.' dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN, ALİ GÜLMEZ İLE BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ

Karayılan Belediye Spor Kulüp Başkanı Mevlüt Erdoğan yaptığı açıklamada, ' Yeni sezon öncesi bölgemiz gençlerini bünyemize katarak iyi bir kadro kurduk. Bu sezon anlaşmaya vardığımız bölgemizin deneyimli teknik direktörlerinden Ali Gülmez ile başarıyı yakalayacağız. Tüm futbolcularımız' da bunun bilinci içerisindeler. Bizlere her zaman maddi manevi desteğini esirgemeyen Karayılan Belediye Başkanımız Mehmet Yurtman başta olmak üzere diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz.' dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet