Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İsmail Köybaşı resmen Beşiktaşlı..

İskenderun'un yetiştirdiği İsmail Köybaşı, kendisini 4 yıllığına Beşiktaşlı yapan imzayı Nevzat demir Tesislerinde attı.

Spor   A+a-

İskenderun’un yetiştirdiği İsmail Köybaşı, kendisini 4 yıllığına Beşiktaşlı yapan imzayı Nevzat demir Tesislerinde attı.
Türk spor kamuoyunda flaş transfer haberleri arasında yer alan İsmail’in G.Antepspor’dan Beşiktaş’a transferi mutlu sonla sonuçlandı. İsmail Köybaşı’nın imza törenine, Beşiktaş mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu menajeri Batur Altıparmak, babası Selim Köybaşı ve yetiştiği Kartalspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal katıldı.
İmza töreninde heyecanlı ve mutlu olduğu gözlerden kaçmayan İsmail Köybaşı, Beşiktaş’ta olmaktan büyük gurur duyduğunu söyleyerek “Beşiktaş gibi büyük bir camiada futbol oynamak beni heyecanlandırıyor. İşimin çok zor olduğunu biliyorum. Çok çalışıp bana inanan ve güvenen yöneticilerimi ve hocam Mustafa Denizli’yi mahcup etmeyeceğim” dedi.
DEMİRÖREN VE DENİZLİ’DEN ÖZEL İLGİ
Genç savunma oyuncusu İsmail, imza töreni öncesinde Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ile Teknik direktör Mustafa Denizli’den özel ilgi gördü. Demirören ve Denizli, uzun yıllar Beşiktaş’ın başırısı4na katkı sağlayan bir futbolcuyu renklerine katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek “Umarız İsmail, Beşiktaş’ta jübilesini yapar” dediler. Beşiktaş’ın çiçeği burnunda futbolcusu İsmail, Başkan Demirören ve Teknik Direktör Denizli ile baş başa yaptıkları kısa bir toplantıdan sonra imza için basın mensuplarının karşısına geçti.
İSMAİL NEVZAT DEMİR’DE
Yeni sezonda Bşiktaş formasını giyecek olan İsmail, Nevzat demir Tesisleri’nde poz verdi. Genç futbolcu tesislerin göbeğinde bulunan kartalın heykeli önünde babası Selim Köybaşı ve Beşiktaş’a gelmesinde büyük pay sahibi olan Kartalspor kulüp Başkanı Sedat Uysal’la birlikte objektiflere poz verdi. İsmail, bir diğer pozunda da zafer iyareti yaparak, yeni sezonda büyük başarılara imza atacağı mesajını verdi.
UYSAL “DAHA NİCE İSMAİL’LER YETİŞECEK”
İsmail’in imza töreni için Nevzat demir tesislerinde bulunan İskenderun Beşiktaşlılar Derneği ve Kartalspor kulüp Başkanı Sedat Uysal, İsmail’in yaptığı bu transferle diğer gençlere cesaret verdiğini söyleyerek şöyle konuştu.
“Beşiktaş’ın bizim eski futbolcumuzu renklerine bağlaması beni çok sevindirdi. Yani İsmail, üç yıl sonra yeniden siyah-beyazlı formayı giyecek. İsmail’in Beşiktaş’a transferi, İskenderun’da bulunan birçok genci motive etti. Bu transfer, gençleri cesaretlendirdi ve önlerine bir hedef koymalarını sağladı. Önümüzdeki yıllarda İskenderunlu futbolcular arasında birçoğunun İsmail gibi önemli transferlere imza atacağına inanıyorum.”
Başkan Uysal, transfer için asıl törenin pazartesi günü yapılacağını sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş