Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun 1967 - İstanbulspor: 1-1

HAKEMLER: Volkan Çetinkaya (7), Hulisi Akırşan(7), İsmail Yıldız (7)

Spor   A+a-

 
 
 
STAT: 5 Ocak
HAKEMLER: Volkan Çetinkaya (7), Hulisi Akırşan(7), İsmail Yıldız (7)
İSKENDERUNSPOR 1967: Savaş (6) - Başaran (6), Onur Yangın (6), Onur Çakır(6), İsmail (7), Mehmet Karakeçili (6) , Ali Kurt (6), Nurettin (6), Tanju (6), Mehmet türk (6), Abdurrahman Kuyucu (7)
İSTANBULSPOR: Hüseyin volkan (5), İlyas(6), Tayfun (6), Müslüm (5), Arif (5), Fatih (6), Hüseyin(6), Mehmet Sait (7), Efe (5), Ali Yıldırım ( 6), Durdu Ahmet (5), (Dk 26 Timur ( 6)
 
GOLLER: Dk.39 Mehmet Türk, (İskenderunspor 1967 ), Dk 90+4 Mehmet Sait(İstanbulspor)
 
SPOR Toto 3'ncü Lig ikinci grupta mücadele eden İskenderunspor 1967 kendi evinde konuk ettiği İstanbulspor’a ikinci yarıda yediği gol ile puanları paylaştı.
İskenderun’un başarılı spor adamlarından Mehmet Boşnak’ın ölümü nedeni ile bir dakikalık saygı duruşu ile karşılaşmaya ev sahibi takımın vuruşu ile başlandı.
30’uncu dakikada Tanju’nun ceza sahası içersine sağdan ortasında topa iyi yükselen Ali Kurt’un kafa şutu az farkla auta çıktı.
39’uncu dakikada Şahin’in sağdan pasında Ali Kurt topla buluştu. Ceza sahasına Ali Kurt’un gönderdiği meşin yuvarlak ile Mehmet Türk yatarak yarım vole ile topu kaleci Hüseyin Volkan’ın yanından ağlara gönderdi.1–0
43’üncü dakikada İlyas’ın soldan ceza sahası içerinse ortasında topa Ali ‘den önce kaleci Savaş çıkarak çift yumruk ile topu uzaklaştırdı.
Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi turuncu mavili takımın üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya konuk takım İstanbulspor’un mücadelesi beraberliği getirdi.
66’ıncı dakikada Erhan’ın soldan ceza sahası içerinse ortasında zamanında topa çıkan kaleci Savaş yatarak topu kontrolü altına aldı.
79’uncu dakikada Başaran sağdan ceza sahası içerisine ortasında kaleci Hüseyin’i geçen topa Ali Kurt boş kale yerine auta gönderdi.
90+4 istanbulspor’dan Fatih’in ceza sahası içersine soldan ortasında defans tehlikeyi uzaklaştıramadı. Meydana gelen karambol de topa son vuran Mehmet Sait’in vuruşu topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-1 e getiren golü attı.
İskenderun spor maçına İskenderun Belediye Başkan yardıcısı Sefa Boran,Haluk Arlı,Denizciler belediye Başkanı Esabil Soydan,Bekbele Belediye başkanı Bestami Bilgili İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve İskenderun spor yönetim kurul üyeleri ile sivil toplum temsilcileri maçı izlediler.
 
Spor toto 3. lig temsilcisi İskenderun spor teknik sorumlusu Can Güven maçın hemen ardından yapmış olduğu değerlendirmesinde bu kadar emeklerin bir anda boşa gitmesi herkesi üzüyor. Gördüğünüz gibi net bir pozisyon elle alan oyuncunun pozisyonunu hakem görmedi ve devam kararı verdi o da gol oldu futbolda böyle şeyler oluyor yapacak bir şey yok açıklamasını yaparken saha içerisinde mücadele eden futbolcuların hepsini kutluyorum artık önümüze bakacağız açıklamasını yaptı.
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş