Skip Navigation Links

Yeni İskenderunspor Kendi Evinde Mağlup

Spor toto 3.lig 2.gurupta mücadele eden İskenderun kendi evinde oynadığı son maçında Gurubun alt yerlerinde bulunan Kahraman Maraşspor'a 3-2 mağlup ol

Spor   A+a-

Spor toto 3.lig 2.gurupta mücadele eden İskenderun kendi evinde oynadığı son maçında Gurubun alt yerlerinde bulunan Kahraman Maraşspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın başlamasıyla birlikte rakip kalede gol arayan İskenderun spor aradığı golü ikinci yarı Karaağaçspor’dan alınan Genç Anıl’la 31.dakikada buldu. 1-0
 
 
Bu golle birlikte baskısını arttıran ev sahibi ekip ikinci gol de 41.dakikada aldığı topu kalecinin üstünden aşırtarak durumu 2-0 yapmayı başardı.
 
Sevinç sürerken Kahramanmaraş spor Yerdal ile durumu 2-1 yaparak soyunma odasına bu skorla girdiler.
İkinci yarıda daha baskılı oynayan ve gol arayan Konuk ekip Kahramanmaraş spor deplasmanda olmasına rağmen maçı bırakmadı. ve 70. dakikada Yine Yerdal ile durumu eşitledi.
Bu golden sonra İskenderun spor rakip kalede gol bulmak için çabaladı ancak kale direği ve rakip defans oyuncuları buna fırsat vermedi. Özellikle genç oyuncuları sahaya süren İskenderun spor 85.dakikada İbrahim Sürer’in defansta yaptığı hatayı değerlendiren Yerdal kendisinin ve takımının 3. golüne kaydederken 2-0 mağlup durumda olan takımını 3-2 galip getirmesini bildi. Bu golden sonra maç sona erdi. İskenderun spor gelecek hafta Gümüşhane deplasmanına giderek sezonu kapatacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet