Skip Navigation Links

Ahmet Cerrahoğlu'ndan Vefa Örneği

İskenderun spor Perşembe günü İzmir'de Altınordu maçının a sonrasında İskenderunlu Ahmet Cerrahoğlu ve bazı İskenderunlu gurup takıma hem stadyumda he

Spor   A+a-

 İskenderun spor Perşembe günü İzmir’de Altınordu maçının a sonrasında İskenderunlu Ahmet Cerrahoğlu ve bazı İskenderunlu gurup takıma hem stadyumda hem de dışarıda yalnız bırakmadılar. Maç öncesi Buca Spor teknik direktöre Samet Aybaba soyunma odasına kadar gelerek takımın tüm oyuncularına başarılar diledi.
Maçın kaybeden İskenderun spor daha sonra İzmir’de bulunan İskenderunlular tarafından yemekte ağırlandı. Ahmet Çerrahoğlu’nun lokantasında takıma yemek verildi. Bu yemeğe Hataylı olan İzmir Balçova kaymakamı Ahmet Beyoğlu da İskenderun spor la birlikte yemeğe katıldı ve takım yönetimiyle futbolcularla sohbet etti.
Maçın Ardından Verilen Yemekte kısa bir konuşma yapan Ahmet Cerrahoğlu İskenderun spor’a her zaman kapımız sonuna kadar açık burada olmalarından dolayı çok mutlu olduk mağlubiyet her takımda yaşanır önemli olan sizlerin sağlığı açıklamasını yaptı.Balçova Kaymakamı Ahmet Beyoğlu ise sizleri burada görmekten dolayı son derece mutluyum memleketimi görmüş gibi oldum. Galibiyet önemli ama olmadı mı olmuyor canınız sıkmayın önünüze bakın açıklamasını yaptı.İskenderun spor genel Kaptanı Ajlan Özden ise takıma destek olan İzmir’de ki İskenderunlulara ve Balçova kaymakamı ile Ahmet Çerrahoğlu’na ilgilendiğinden dolayı teşekkür etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet