Skip Navigation Links

Kuzenlerden Renkli 23 Nisan Videoları…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’ncü yıldönümü, bu yıl Covid 19 salgını nedeniyle evlerde buruk kutlanıyor.

Kuzenlerden Renkli 23 Nisan Videoları… Web
TV

Gündem   A+a-

 Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışının ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’ncü yıldönümü, bu yıl Covid 19 salgını nedeniyle evlerde buruk kutlanıyor.
İskenderun ve Antalya’da ikamet eden yaşları 2 ile 12 arasında değişen kuzenler ise çektikleri videolarla birbirlerinin bayramını kutladılar.
2 yaşındaki Aysim Siler ablası 4 yaşındaki Sinem Jale Siler’in yanında bayrak sallayarak bayram coşkusuna ortak olurken, yine 2 yaşındaki Samira Harmaoğlu da abisi 4 yaşındaki Hasan Harmaoğlu’nun yanında şirin görüntüler ortaya koyup videoda poz verince ortaya şirin ve eğlenceli görüntüler çıktı.
Antalya’daki kuzenlerden 6 yaşındaki İlayda Reyhani’ye abisi 10 yaşındaki Atlas Reyhaniye ile birlikte kuzenlerine yine güzel bir videoyla karşılık verdiler.
Kuzenlerden 10 yaşındaki Emir Gökhan Gökpınar ile Alaattin Mert Gökpınar da yaşça büyük olmanın avantajıyla yine renkli bir video çekerek kuzenlerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kuzenlerden Renkli 23 Nisan Videoları…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet