Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Demirören'e İskenderun morali

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, İskenderun Beşiktaşlılar Derneğinin davetlisi olarak geldiği kentte öğle yemeğinde dernek yöneticiler

Spor   A+a-

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, İskenderun Beşiktaşlılar Derneğinin davetlisi olarak geldiği kentte öğle yemeğinde dernek yöneticileri ve kongre delegeleriyle bir araya geldi.

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’ın ev sahipliğinde Yelken Kulübü’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya, Yıldırım Demirören’in yanı sıra yeni yapılacak kongrede yönetim kurulunda yer alması beklenen Doğan Küçükoğlu, Serdar Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ile Adana ve İskenderun Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri katıldılar. Toplantının çıkışında basın mensuplarının kongre ile ilgili sorularını cevaplamayacağını belirten Demirören, bu konuda 17 ocak tarihinden sonra konuşacağını söyledi. İskenderun’da olmaktan keyif aldığını söyleyen Demirören, ”Toplantı çok güzel geçti. Arkadaşlarla birlikte Beşiktaşımız’ın sorunlarını ve hedeflerini konuştuk. Bundan sonra seçim var. Kazanan Beşiktaş olacaktır hayırlı uğurlu olsun” dedi. Beşiktaş Spor yazarı İskenderun’lu Adnan Aybaba ise Demirören’in kongrede güçlü bir şekilde kazanacağını söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar