Skip Navigation Links

Alp-Ateş Grubu'ndan Eğitim ve Sağlık Yatırımları

Hayırsever işadamları Alp-Ateş Gübre A.Ş. ortakları Şükrü Alpaydın ve Uğur Ateş tarafından Karahüseyinli köyüne Aile Sağlığı Merkezi, Kışla köyüne de

Gündem   A+a-

Hayırsever işadamları Alp-Ateş Gübre A.Ş. ortakları Şükrü Alpaydın ve Uğur Ateş tarafından Karahüseyinli köyüne Aile Sağlığı Merkezi, Kışla köyüne de 8 derslikli okul inşa edilecek.. İmza töreninde enişte-kayınbirader durumu esprilere neden oldu..

Alp-Ateş Grubu’ndan Eğitim ve Sağlık Yatırımları

İskenderunlu hayırsever işadamları Şükrü Alpaydın ve Uğur Ateş tarafından Karahüseyinli köyüne Mağfiret Alpaydın Aile Sağlığı Merkezi, Kışla köyüne de 8 derslikli okul yaptırılacak.
Hatay Valisi Celaletttin Lekesiz’le tanışma faslında esprili dakikalar yaşandı. Alp-Ateş Gübre ortakları Uğur Ateş ile Şükrü Alpaydın’ın enişte ve kayın birader olmaları bir yana, yine törene katılan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı’nın yine kayın birader pozisyonunda olması Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i de şaşırttı.
Uğur Ateş, bir süre kimin kiminle enişte-kayınbirader olduğunu açıklamaya çalışırken, gazetecilerin de kafası fazlasıyla karıştı.


Alp Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, imza töreninde yaptığı konuşmasında, İskenderun’da gübre sektöründe faaliyette bulunduklarını belirterek, “İş hayatında olduğu gibi eğitim ve sağlık alanında da insanlarımıza katkı sağlamak için çaba sarf ediyoruz” dedi.
Alp Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Alpaydın ise, eğitim ve sağlık alanındaki desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etti.
Hayırsever Şükrü Alpaydın ve Uğur Ateş tarafından İskenderun Kışla köyüne yaptırılacak 8 derslikli okul ile Karahüseyinli köyüne yaptırılacak Mağfiret Alpaydın Aile Sağlığı Merkezi’nin protokol imza töreni, Valilik Makamı’nda gerçekleştirildi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Kışla köyünde 2 derslikli bir okulun bulunduğunu ve 118 öğrencinin eğitim gördüğünü, 31 öğrencinin ise Karahüseyinli köyüne gitmek zorunda kaldığını söyledi.
Hayırseverler tarafından yapılacak 8 derslikli okulla öğrencilerin taşımalı eğitimden kurtulacağını belirten Kaymakam Su, işadamları Alpaydın ve Ateş’e teşekkür etti.
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de, törende yaptığı açıklamasında, "2009 ve 2010'da Hatay'ın vergi sıralamasına girerek ilimize verdiğiniz katkılardan, istihdama yaptığınız katkılardan ve hem eğitim dünyasına hem de sağlık dünyasına yaptığınız bu hayırlar için işadamlarımız Uğur Ateş ve Şükrü Alpaydın’a teşekkür ediyorum. Memnuniyetle belirtmek isterim ki ilimizde başta eğitim ve sağlık olmak üzere işadamlarımız arasında adeta bir yarış var. Hepsine de teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda protokollerini imzaladığımız sağlık ocağının ve dersliklerin açılışlarını hep beraber yaparız"dedi.
Yapılan konuşmaların ardından aile sağlığı merkezi protokolü ve 8 dersliğin protokolü imzalandı. Karahüseyinli Köyü'ne yaptırılacak aile sağlık merkezinin tahmini proje bedelinin 100 bin lira olduğu ve 8 ayda tamamlanacağı açıklanırken, Kışla köyüne yaptırılacak 8 dersliğinde tahmini proje bedelinin 400 bin lira olduğu ve 6 ay içerisinde tamamlanacağı bildirildi.
Düzenlenen imza törenine Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, Alp Ateş Şirketler Grubu Başkanı Uğur Ateş, Alp Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Alpaydın hazır bulundu.
 


 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet