Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Antalyaspor Gözcüler'de Yıldız Avına Çıktı..

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Antalyaspor, altyapısını güçlendirmek amacıyla Anadolu'yu karış karış gezerken, seçmelerin İskend

Spor   A+a-

 
Antalyaspor Gözcüler’de Yıldız Avına Çıktı..
 
Türkiye Spor Toto Süper Lig’in başarılı ekiplerinden Antalyaspor, altyapısını güçlendirmek amacıyla Anadolu’yu karış karış gezerken, seçmelerin İskenderun ayağı Gözcüler Belediyespor ev sahipliğinde yapıldı.
Antalyaspor U 18 Teknik Sorumlusu eski Beşiktaşlı ve aynı zamanda İskenderunlu Yusuf Tukaç ve ekibi tarafından yapılan seçmelere ortalama 100’ün üzerinde genç futbolcu katıldı.
1995 ve 97 yılları arası doğumlu gençlerin kendilerini göstermek için ter döktükleri seçmelerde, en az gençler kadar heyecanlı olan Gözcüler Belediyespor Başkanı Züher Ekenel ile Teknik Direktör Engin Canımoğlu, yetiştirdikleri yıldız futbolcuların profesyonel lige seçilmeleri için de dua ettiler.
Bugüne kadar bir çok yıldız futbolcu yetiştirerek profesyonel lige gönderen Gözcüler Belediyespor’da heyecanlı bekleyiş ise sürüyor.
Seçmelerin sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten Gözcüler Belediyespor Başkanı Züher Ekenel, genç futbolcuların ellerinden geleni yaptıklarını ve yeteneklerini göstermek için çaba sarfettiklerini ifade ederken, seçmelerde başarılı olup Antalyaspor ekibine katılacak isimlerin önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar