Skip Navigation Links

İskenderun 1967 Spor Kulübü Başkanı Uysal Açıklaması

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından İskenderun 1967 Spor Kulübü'nün başkanı Sedat Uysal, kulübün satılacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu bel

Spor   A+a-

 
İskenderun 1967 Spor Kulübü Başkanı Uysal Açıklaması
Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından İskenderun 1967 Spor Kulübü'nün başkanı Sedat Uysal, kulübün satılacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti.
Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından İskenderun 1967 Spor Kulübü'nün başkanı Sedat Uysal, kulübün satılacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti.
Uysal, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün maddi olarak zor günler geçirdiğini, ancak imkansızlıklara rağmen sezonu başarılı bir şekilde tamamladıklarını vurguladı.
Sezon başında Play-Off olan hedeflerini, yeterli desteğin gelmemesi ve verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle devre arasında, "Ligde tutunma" olarak değiştirmek zorunda kaldıklarını dile getiren Uysal, şunları kaydetti:
"Gerek yerel basında gerekse kamuoyunda kulübün satılacağına dair bir husus var. Kulübümüzün satılacağı yönündeki haberler asılsız. Kulübü satma diye bir şey söz konusu değil. Çünkü satma ve satın alma işlemleri sonuçta bir ticarettir ve kar içerir. Biz son çare olarak kulübü mevcut borçları karşılığında devretme durumundayız."
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet