Skip Navigation Links

Asaşspor Transfere Hızlı Başladı

2011 - 2012 Futbol sezonunda Bölgesel amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan İskenderun Asaşspor yeni sezon öncesinde transfere hızlı başladı.

Spor   A+a-

 
 
 
2011 – 2012 Futbol sezonunda Bölgesel amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan İskenderun Asaşspor yeni sezon öncesinde transfere hızlı başladı.
Geçen sezon İskenderun Asaşspor’u Bölgesel Amatör Ligine çıkartma başarısı gösteren Teknik Direktör Halit Ersoy ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Yönetim, Küçükçekmecesporlu Ahmet Şahan, Dalyansporlu Kenan Maraşlıoğlu ile Kırıkhansporlu Abdurrahman Kocacehennem’i de 1 yıllığına renklerine bağladı.İmza töreninde Kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2. Başkan Suat Atasever’de hazır bulundu.
İç transferde Mustafa Güleryüz, Mustafa Kısa, Yasin Çelik, Mehmet Onaylı, İzzet Bozkurt, Oğuz Şanlı, Ali Özdemir, Hüseyin Tekin, Rıfat Sapmaz ile de Yeni sezonda tekrar anlaşan İskenderun Asaşspor görüşmelerini sürdürdüğü 4 futbolcuyu daha reklerine bağlamayı hedefliyor.
 
 
ALINTERİNİZİ UNUTMAYACAZ
2 Hafta sonra idmanlara başlayacak olan İskenderun Asaşspor’da Kulup Başkanı Zeki Göçmen, “Sizlerin alınterinizi unutmayacağız. Bizlerde sizlerden centilmenlik içerisinde başarı bekliyoruz.”derken, 2. Başkan Suat Atasever’de. Asaş Filtre Fabrikası olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik.Hocamızın isteği doğrultusunda 2 haftalık kamp yapacağız.Sizlerden gelecek sezonda şampiyonluk beklemekteyiz” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet