Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun 68-Küçük Çekmece 63

Engelleri elleri ve yürekleriyle yeniyorlar ve doğal sonuç: İskenderun 68-Küçük Çekmece 63

Spor   A+a-

Engelleri elleri ve yürekleriyle yeniyorlar ve doğal sonuç:
İskenderun 68-Küçük Çekmece 63
Türkiye Tekerlekli Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden İskenderun Engelliler Derneği Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Küçükçekmece Engelli Basketbol Kulübü’nü evinde 68-63 yendi.
Kulübün ekonomik nedenlerden dolayı yok oluş sürecine girdiği bir dönemde Genç işadamı Anıl Abacı’nın sahip çıkmasıyla yeniden hayat bulan İskenderun Engelliler Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Karşılaşma boyunca Başkan Abacı’nın gözlerinde bir başarıya ve yeni başlayan hayata bakışın ışığı vardı.


Zaman zaman farkın ikiye düştüğü ve dengenin her iki takım arasında yer değiştirdiği karşılaşmada taraftarların nefesleri kesildi.
Karşılıklı ataklarla geçen tekerlekli basketbol karşılaşmasında her atılan sayı ve rakibin kaçırdığı her sayı heyecana neden oldu.
Kulüp Başkanı Anı Abacı ve Asaş Spor Başkanı Zeki Göçmen’in aileleriyle birlikte izledikleri karşılaşmanın ikinci yarısına yetişen Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun ekibinde doping etkisi yaptı.
İlk yarıda farkın az olduğu gözlenirken, Başkan Civelek’in tribündeki yerini almasıyla İskenderun ekibi daha seri ve atak oynamaya başladı. Aradaki farkın açılması tribünleri coşturmaya yetti.
İskenderunspor taraftar grubunun şarkıları ve tezahüratlarıyla coşan tribünler, karşılaşmanın sona ermesiyle coşkuyu katladılar.


Maçın bitiminde Başkan Dr. Yusuf Civelek’ten İskenderunspor’a destek isteyen İskenderunspor Tribün Liderleri, turuncu-mavili kaşkolu da boynuna asmayı ihmal etmediler.
Kulüp Başkanı Anıl Abacı’la birlikte İskenderun ekibini tebrik etmek için soyunma odasına inen Başkan Dr. Yusuf Civelek, her zaman yanlarında olduğunun sözünü verdi. Başkan Civelek’in verdiği şahsı ve belediye adına destek sözü ve yine elleriyle ikram ettiği baklavayla keyfileri ikiye katladı. Başkan Civelek İskenderun ekibine “Siz bu şekilde engelleri aşmışsınız. Nice engeller bu şekilde aşılır. İskenderun’un adını duyuruyorsunuz. İskenderun ekibi de galibiyeti Başkan Civelek’e hediye ettiklerini söyleyerek, yapılan jeste yine jestle karşılık verdiler.
Kulüp Başkanı Anıl Abacı sporcuları tebrik eden ve ögü dolu sözler söyleyen Başkan Civelek’e şöyle dedi: Her zaman yanımızda oldunuz, varlığınızı hissettirdiniz. Yakında dernek projemizi size sunacağız. Tüm İskenderun halkının maçlara gelmesini istiyoruz. Arkadaşlarımız sizlerle moral buluyorlar.


İskenderun ekibinin ardından rakip takım İstanbul Küçük Çekmece spor ekibine de baklava ikramı yapan Dr. Yusuf Civelek, heyecanlı geçen mücadeleden dolayı kutladı.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş