Skip Navigation Links

İskenderunspor Maraş'tan Şen Döndü 0-1

Yeni İskenderunspor, Kahramanmaraş deplasmanından 3 puanla döndü..

Spor   A+a-


Spor toto 3.lig temsilcimiz İskenderun spor Kahramanmaraş deplasmanında. 3 puan alarak İskenderun’a döndü. Oldukça soğuk bir havada mücadele eden İskenderun spor maçın başlama düdüğü ile birlikte oyunu kontrol altına almaya çalıştı. Kahramanmaraş’ın genç oyunculardan kurulu olmasından dolayı mücadele sahada oldukça çekişmelere sahne oldu.

Maçın başlamasını İskenderun spor yaparken Bünyamin ilk kez bu maçta takımın başında kaptan olarak çıktı.
İki takımın da mücadelesi taraftarlardan büyük alkış alırken Kahramanmaraş taraftarı Bünyamin’i Tribüne kadar çağırarak ona sevgi gösterisinde bulundular.

Maçın 3. dakikasında rakip kaleye yüklenen Temsilcimiz geliştirdiği ataktan sonuç alamadı. Özelikle bulduğumuz toplarda rakip kaleye hızlı çıkmaya çalışan İskenderun spor birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. 20.dakikada Nuri Terliksiz’in yaptığı faulu kullanan rakip oyuncu topu kale önüne ortaladı.bu topa defansa gelerek yardımcı olan Bünyamin kafayla uzaklaştırdı. Top rakibin önüne düştü Maraş spordan Cengiz gelişine vurdu. Top çetinde kaldı.
23. dakikada Nuri Ersoy topu Okan’a verdi. Okan, sol kanattan aldığı topu arkadaşlarına vermek yerine direk kaleye çekerek bu pozisyondan da faydalanamadılar.
35. dakikada Nuri Ersoy gelişine çok sert vurdu top kalecinin ellerinden sekti bu topa müdahale eden Ali Kurt,ve Bünyamin kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle hakem maçı durdurdu. 40. dakikada orta sahadan topu alan Arafat kaleye kadar geldi. Şu çekti top az fakla auta çıktı. Arafat ise rakibine yapmış olduğu faulden dolayı hekem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. ilk yarı bu sonuçla son erdi.

Soyunma odasında futbolcularına bu maçın mutlak kazanılması gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Can Güven daha sonra futbolcuları sahaya sürdü. İkinci yarıya çok farklı çıkan İskenderun temsilcisi oyuncu değişiklikleri yaparak Sol açıkta oynayan Hakan Tümkaya’nın Yerine Mehmet Can oyuna girdi.ikinci yarıda baskısını daha da arttıran İskenderun temsilcisi gol yollarında rakip kaleye yüklendi durdu. Gelişen bir pozisyon sırasında Kahramanmaraş spor’un kalecisi Ahmet sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kaldı. Kaleci Ahmet’in yerin yeder Kaleci Ali oyuna dahil oldu.
Dakikalar 65. gösterdiğinde Ali Kurt,yerini başarana bıraktı.bu değişiklikle rakip takımı zorlayan İskenderun spor son oyuncu değişikliğini de kullanarak 74. dakikada Arafat yerini Selahattin’e bıraktı. Kornerden Nuri’nin yapmış olduğu ortaya İsmail Şapkalı yükseldi kafa vurdu top az farkla auta çıktı. Maç bu sonuçla biter derken Mahmut kende sahasında topu alarak rakip kaleye doğru geldi. Ve topu kale içerisine ortaladı Bünyamin üzerinden geçen top yere düştü bu topa İsmail şapkalı kafa vurarak topu filelerle buluşturdu. Ve deplasmanda durumu 0-1 yaptı. Bu golün hemen ardından tüm tribün sessizliğe bürünürken İskenderun sporda sevinç vardı. Maçın normal süresi bu sonuçla sona ererken maçın dördüncü hakemi ise oyuna 5 dakika uzatma gösterdi. Bu dakikalarda da başka gol olmayınca İskenderun spor Kahramanmaraş maçını galip tamamlayarak kente döndü.

Kahramanmaraşspor İskenderun spor

1.Ahmet 77.Çetin
2.İlyas 22.Mahmut
3.Serhat 4.Onur
4.Mustafa 6.Okan
5.Emre 34.Nuri Terliksiz
6.Mehmet Akif 5.İsmail Şapkalı
7.Mevlüt 47.Nuri Ersoy
8.Ferhat 90.Ali Kurt
9.Yeldar 17.Hakan
10.Durdu 9.Bühyamin
11.Cengiz 72.Arafat

12.Ali Sürmeli 1.Savaş
13.Hüseyin 30.Cafer
14.Onur 18.Selahattin
15.Onur 13.Memet Can
16.Enes 92.Başaran
17.Emre 7.Sinan
18..Eshabil 8.Servet


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet