Skip Navigation Links

Beşiktaşlılar'a 'Baba Kartal' Sedat Uysal sürprizi..

Kendini Spora ve Beşiktaş'a adamış bir isim olan İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal'un mutluluğu görülmeğe değerdi..

Spor   A+a-

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nin hazırladığı şampiyonluk kutlamalarında Atatürk Anıt Alanı’na akın eden yüzlerce taraftar havai fişek gösterileri ve müzik eşliğinde gece boyunca eğlendiler.
Kendini Spora ve Beşiktaş’a adamış bir isim olan İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’un mutluluğu görülmeğe değerdi..


GOLLER: Dk.28 Holosko, Dk.63 İbrahim Toraman (Beşiktaş), Dk.85 Braga
Turkcell Süper Lig'in son haftasında lider olarak Denizli'ye giden Beşiktaş, İstanbul'a 2008-2009 sezonunun şampiyonu olarak dönünce Türkiye genelinde olduğu gibi İskenderun’da da yer beyaz gök siyah tezahüratlarıyla binlerce taraftar sokağa döküldü.
İskenderun’da da şampiyonluk kutlamaları için Atatürk Anıt Alanı’nda hazırlıklarını günler önce tamamlayan İskenderun Beşiktaşlılar Derneği, havai fişek gösterileriyle başlayan kutlamalarda, müzik eşliğinde gece boyunca halaylar çektiler.
İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Atatürk Anıt Alanını dolduran yüzlerce taraftarla birlikte şampiyonluk sevinci yaşadı.
Marşların söylendiği, halayların çekildiği ve kol bastı oynanan kutlamalar İskenderun’da gece boyunca devam etti.
İlk yarısı Holosko'nun attığı golle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nde maç izleyen taraftarlar, ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamanın rahatlığıyla ikinci yarıyı beklediler.
Beşiktaş, İbrahim Toraman'ın kaydettiği golle skoru 0-2'a getirince, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve taraftarlar tezahüratlarla mutluluklarını zirveye çıkardılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet