Skip Navigation Links

AK Parti'yle Basın Mücadelesi Çetin Geçti

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı ve basın mensupları arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında raketler konuştu.

Spor   A+a-

 
AK Parti’yle Basın Mücadelesi Çetin Geçti
 
Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı ve basın mensupları arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında raketler konuştu.
Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Masa Tenisi turnuvasına Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Uğur Feriz, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Erdoğan, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.
Kıyasıya mücadeleye sahne olan Masa Tenisi turnuvasına katılan tüm spor severler hafta sonra hem ter attılar, hem de turnuva heyecanı yaşadılar.
Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz’de Turnuvada gösterdiği performansla göz doldurdu ve raketleri konuşturdu.
Turnuvada dereceye giren basın mensuplarına kupa ve çeyrek altın ile ödüllendirildi. Başarılı tenisçileri kutlayan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, sporun her yaşta herkes tarafından yapılması gerektiğini belirterek, “Ak Parti hükümeti olarak sosyal tesislerimizin sayasını arttırıyor insanlarımızın daha çok spor yapmaları için imkanlar sağlıyoruz. Bu gün burada Son derece modern tesislerde insanlarımız Masa tenisi oynadılar. Tüm katılımcıları kutluyorum. Özellikle 40 yaşından sonra spor yapılması gerektiğini vurguluyoruz. Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet