Skip Navigation Links

Trabzonspor'dan İ.D.Ç Spora Davet

Kulüp başkanı Ali Cengiz Gül'ün yoğun çalışma temposundan dolayı katılamadığı Trabzondaki kulüpler arasındaki dostluk ve dayanışma yemeğine İ.D.Ç spor

Spor   A+a-

 
Kulüp başkanı Ali Cengiz Gül'ün yoğun çalışma temposundan dolayı katılamadığı Trabzondaki kulüpler arasındaki dostluk ve dayanışma yemeğine İ.D.Ç spor hukuk müşaviri Avukat Cihan Önal temsil etti.
 
Hukuk Müşaviri Av.Cihan ÖNAL"Trabzon önderliğinde gerçekleşen bu davette 2.lig ve 3.lig kulüplerinin saha da ve saha dışında yaşadığı zorluklar ele alınmıştır".
Ayrıca Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener işlerinin yoğunluğu nedeniyle toplantıya katılamayan İ.D.Ç SPOR başkanı cengiz Gül'ü telefonla arayarak türk sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı tebrik ederek İ.D.Ç SPORA bank asya yolunda başarılar diledi.Gece boyunca kulüp başkanı Sadri Şener İ.D.Ç SPOR hakkında hukuk müşaviri Av.Cihan ÖNAL'dan kulübün başarısı ve yapısı hakkında çeşitli bilgiler almıştır.
İ.D.Ç spor kulübü Başkanı Cengiz Gül"Kulübümüz ve Hukuk Müşavirimiz Av.Cihan ÖNAL'a gece boyunca gösterdiği yakınlık ve ilgiden dolayı Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener'e teşekkür etti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet