Skip Navigation Links

AHM Port City Ortağı Ali Tekten’e vatandaş soruyor!

İddiaların Gerçekse Bugüne Kadar Niye Sustun!!!

AHM Port City Ortağı Ali Tekten’e vatandaş soruyor!

Gündem   A+a-

 Açıklamanı Sosyal Medya Hesaplarından Niye Sildin?
Ali Tekten’den Açıklama Bekleniyor…
 
AHM Port City’nin 3 ortağından biri olan Ali Tekten, geçtiğimiz Pazartesi günü gündemi sarsan akıl tutulması yaşatan bir çok iddiada bulunmuş, ortakları Mahir Taner ve Hasan Yıldırım’ı hedef alan açıklamasını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
Ali Tekten, yaptığı açıklamayı hemen ertesi gün sosyal medya hesabından sildi.
Akıllardaki deli soruların artarda geldiği açıklamayı kopyalayan gazeteciler, Ali Tekten’in 2011 yılından bu yana yaşandığı iddia edilen suçlamalara neden ortak olduğunu sorguluyor.
Bugüne kadar neden sustuğu ve iddiaya konu olup bitenleri ört bas ettiği merak edilen Ali Tekten’den ikinci bir açıklama beklenirken, “Ceketini al da git” dendikten sonra mı bu iddiaları kumuoyuyla paylaşmak aklına geldi sorusunu sorduruyor.
AHM Port City’de ortaklarının bir çok usulsüz işe imza attığını iddia eden Ali Tekten, onca zaman olup bitenlere neden göz yumdu, neden sessiz kaldı, eğer var ise suça neden ortak oldu?
Kamuoyu Ali Tekten’den ikinci bir açıklama yapmasını beklerken, her bir iddiasıyla ilgili bugüne kadar neden sustuğunu, neden ortaklarıyla paylaşmayı sürdürdüğü yönünde açıklama bekliyor.
Ali Tekten’in yaptığı açıklamada dikkat çeken, AHM Port City adına bankalardan kullanıldığı ve ortaklarının şirketlerine aktardığı iddia edilen kredilerin kendisinin imzası olmadan kullanılması imkansız gibi görünüyor.
Ve daha bir çok iddianın karşılığı, açıklanması bekleniyor.
Her bir iddiasını sağlam, akılcı bir şekilde açıklaması beklenen Ali Tekten’den ve ortaklarından gelecek tüm açıklamaları yayınlamayı taahhüt ediyoruz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet