Skip Navigation Links

3. Lig'e muhteşem bir yönetim

3. Lig yolunda harikalar yaratan Yeni İskenderunspor, İskenderun'a nizmet aşkıyla dolu isimlerden yaptığı takviyelerle hedef büyüttü.

Spor   A+a-

Yeni İskenderun spor Yönetim Kurul görev dağılımını yaptı. Başkanlığa Sedat Uysal, Başkan Vekilliğine Mustafa Baştuğ, Başkan Yardımcılıklarına Adnan Çalışkan, Sinan Yeşilyurt ve Mehmet Gazi Tümkaya, Genel Sekreterliğe Eşref Zevzir, Mali İşler Sorumluluğu’na Ahmet Erdem, Futbol Şubesi Sorumluluğu ve Basın Sözcülüğü’ne Levent Yılmaz, Hukuki İşler Sorumluluğuna Avukat Bülent Akbay, yönetim kurulu üyeliklerine de Bayram Alpagül, Ajlan Zafer Özden, Mustafa Özen, Zeki Aytaş, Emre Kuran ve Raşit Özyurt getirildi.

Transfer ve ardından top başı
Başkan Sedat Uysal yaptığı açıklamada; Arkadaşımız Levent Yılmaz başkanlığında oluşturulan transfer komitemiz, teknik ekibimizin raporu doğrultusunda transfer görüşmelerine başlamış olup, kısa bir süre içerisinde çalışmalarını tamamlayarak takımımızın gelecek hafta sonuna kadar top başı yapmasını sağlayacaktır.
Can Güven ve Ender Tıraş’la devam
Yeni İskenderun spor Kulüp Başkanı Sedat Uysal konuşmasının devamında; “Yönetim kurulumuz geçen sezon başarılı olarak takımımızın üçüncü lige çıkmasında pay sahibi olan Can Güven ve Ender Traş ile yeni sezonda da devam etmek kararı almış olup, yardımcılıklarına ise faal futbolculuk hayatlarını noktalayan Bekir Arpacı ile Reşit Katıskan’ı getirmiştir.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet