Skip Navigation Links

İskenderunspor fırtına gibi..

Hatay Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren İskenderun derbisinde gülen taraf, Asaşspor'u 4-1 yenen Yeni İskenderunspor oldu.

Spor   A+a-

Hatay Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren İskenderun derbisinde gülen taraf, Asaşspor’u 4-1 yenen Yeni İskenderunspor oldu. Turuncu-mavili ekibin golleri, Zeyni(3) ve Sinan’dan gelirken, Asaşspor’un tek golünü Hasan kaydetti.
5 Temmuz Stadı yan sahasında oynanan derbi maçını İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, yardımcıları ve çok sayıda taraftar izledi.
Her iki takım da karşılaşmaya temkinli başladı. İlk 10 dakikada top çeviren takımlar, bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü eline geçirebilmek için güçlerini ortaya koydu. Daha organizeli gözüken Y. İskenderunspor’un ilk goldü, 12. dakikada geldi.
Bu dakikada, Sağdan Ender’in ortaladığı topa iyi yükselen Zeyni, kafayla meşin yuvarları Asaşspor’un filelerine gönderdi,0-1
Golden sonra rakip kaleye yüklenen turuncu-mavili ekip, 24. dakikada ikinci gole çok yaklaştı.
Gelişen atakta Mehmet, Hakan’a pasını verdi. Bu futbolcu, müsait pozisyonda bulunan Reşit’e ortaladı. Reşit, uygun pozisyonda topa düzgün vuramayınca, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
Dakika 37: Yeni İskenderunspor, Soldan çizgiye bindirme yapan Sinan, güzel bir ortayla topu Zeyni’ye pas etti. Zeyni’ye sadece gelen ortaya kafa vurma kaldı;0-2.
İlk yarı, Y. İskenderunspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Asaşspor, ilk tehlikeli atağını 47. dakikada gerçekleştirdi. Sağdan Ali’nin kale içine girerek kestiği topa, Özgür sert vurdu. İyi yer kaplayan kaleci Kenan, gol izni vermedi.
Dakika 49: Asaşspor bu kez soldan Hasan’la atak geliştirdi. Hasan, kale içerisinde yalnız kalan Erbil’i gördü. Erbil, topu topuğuyla filelere göndermek isterken, meşin yuvarlak ayağından altından sekti.
Dakika 52: Orta sahadan aldığı topla ceza alanına giren Erbil, pas yerine kendi vurmayı tercih edince takımını ikinci bir golden etti.
Dakika 53: Kalesinde büyük bir tehlike atlatan Y. İskenderunspor, ani geliştirdiği atakta üçüncü golüne kavuştu. Arafat’ın sağdan güzel ortasında Zeyni, ayağının içiyle kendisinin ve takımının golünü kaydetti;0-3.
Dakika 59: Asaşspor, kazandığı serbest vuruşta geliştirdiği pozisyonda topla buluşan Hasan, yarı vole vurdu. Top, önce üst alt direğe, ardından da kaleye girdi, 1-3.
Dakika 68: Asaşspor, Ali ile atak geliştirdi. Ali, kale içinde müsait pozisyonda olan Hüseyin’i gördü. Hüseyin, yaklaşık 1.5 metreden sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.
Dakika 72: Ender’in sağdan ortasında Zeyni vurdu, top direkten geri döndü.
Dakika 82: Yine Ender, sağdan derinlemesine pasla Sinan’ı pozisyona soktu. Sinan, çaprazdan kalecinin kapattığı köşeden topu ağlarla buluştur; 1-4.
Bu dakikalardan sonra her iki takımın çabası başka gol getirmeyince, Y. İskenderunspor, grubun en güçlü takımlarından Asaşspor’u farklı skorla geçmeyi başardı ve 3. haftada puanını 9’a yükseltti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet