Skip Navigation Links

İskenderunspor sezona buruk başlıyor..

İskenderunspor'un cefakar başkanı Sedat Uysal, her zamanki gibi açık ve net konuşurken, kulübün yeni sezonu kısıtlı imkanlarla gireceğine vurgu yaptı.

Spor   A+a-

buruk b.jpg" alt="" />
 
İskenderunspor’un cefakar başkanı Sedat Uysal, her zamanki gibi açık ve net konuşurken, kulübün yeni sezonu kısıtlı imkanlarla gireceğine vurgu yaptı. İşadamları Nuri Üysen, Recep Atakaş, Özel Gelişim Hastanesi ve tesislerini kullandıran İskenderun Belediyesi ile Karayılan Belediyesi’ne teşekkür etiği açıklamasında ayrıca, destek konusunda umutlu olduğu izlenimi bıraktı.
İskenderunspor’un yürek sızlatan durumunu açıklamasında ortaya koyan Sedat Uysal’ın yazılı açıklaması şöyle:
 
 
“Kulübümüz bildiğiniz üzere olağan üstü genel kurul sürecine girmiş olup çoğunluk sağlanması halinde 9 Ağustos tarihinde, sağlanamaması halinde ise 16 Ağustos tarihinde yeni yönetim kurulunu belirlemiş olarak yoluna devam edecektir. Bugüne kadar yapılan destek toplantılarından şu ana kadar değerli iş adamlarımızdan Sn. Nuri Uysen ve Sn. Recep Atakaş futbol takımımızın yeni sezon hazırlıklarına başlayabilmesi için destekte bulunmuşlardır.
 
Mevcut yönetim kurulumuz tüm gayretiyle takımı yeni sezona hazırlayabilmenin çabası içerisindedir. Yeni sezon hazırlıklarına başladığımız ilk günden bu yana , yapılabilenler oldukça sınırlıdır. Sözleşmesi devam eden futbolcularımız çağırılarak Belediyemiz’e ait tesislerde toplanmaları sağlanmıştır. Takım’a topbaşı yaptırılmış ve 28 Temmuz Cumartesi gününden itibaren futbol takımımız günde çift antrenman ile Karayılan Belediyespor sahasında çalışmalarına başlamıştır.
 
Futbol takımımızın anrenmanlara gidiş-gelişlerinin sağlanabilmesi için bir otobüs kiralanmıştır.
 
Geçen sezon kadromuzda yer alan her 3 kalecinin de kiralık anlaşılmış olması nedeniyle ilk etapta kaleci mevkii düşünülmüş ve Gaziantepspor altyapısında yetişmiş , Afyonkarahisarspor’da 2.lig , Bingöl Bld. Spor’da 3.lig tecrübesiyle Muhammet Şentürk ile anlaşılmıştır. Akabinde bölgemizde yetişen ve geçen sezon BAL liginde İskenderun ASAŞ Spor formasını giyen başarılı kalecilerden Mustafa Kısa ile anlaşılmıştır. Yaşanan belirsizlik nedeniyle sezona çok geç başlanması transfer çalışmalarını da olumsuz etkilemiş ancak yaşanan gelişmelere paralel olarak transfer çalışmalarına devam edilmektedir.
 
Takımımızın , yeni sezon hazırlıklarına daha sağlıklı devam edebilmesi için kamp organizasyonu yapılmış ve 7 Ağustos tarihinden itibaren çalışmalara Nevşehir’de devam edilecektir.
 
Tüm kadronun sezon başı sağlık kontrollerinin yapılması ve sezon içerisinde gerek antrenmanlarda gerekse saha içi mücadelelerde meydana gelebilecek sakatlıkların tedavisi için geçen sezon kulübümüze sağlık sponsorluğu yapan Özel Gelişim Hastanesi yetkilileri ile tekrar görüşülmüş ve 2012-2013 sezonu içinde aynı sponsorluk sağlanmıştır.
 
Mevcut yönetim kurulumuzun görevi , eldeki kısıtlı imkanlarla , gelen ve gelmesi beklenilen destekler mertebesinde , futbol takımımızı 9-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan olağan üstü genel kurul’a kadar en iyi şekilde hazırlamaktır. Olağan üstü genel kurul sonrası tüm görevler yeni oluşacak yönetim kuruluna devredilecektir.
 
Bugüne kadar yaşanan zorlukların bir nebze olsun aşılabilmesi için desteklerini esirgemeyen değerli işadamlarımız Sn. Nuri Uysen ve Sn.Recep Atakaş’a , futbolcuların toplanarak kampa alınabilmesi için tesislerini yeniden açan İskenderun Belediyesi’ne , antrenman sahası sıkıntılarımız nedeniyle sahalarını takımımıza açan Karayılan Belediyesi ve Karayılan Bld.Spor yönetimine , sezon öncesi sağlık kontrolleri ve sezon içi yaşanabilecek sakatlıkların tedavisi için tekrar sponsor olan Özel Gelişim Hastanesi’ne , özverilerinden dolayı tüm futbolcu kardeşlerimiz ile teknik ve çalışan kadrolarımıza İskenderunspor’lular adına teşekkür eder olağan üstü genel kurul’a kadar elimizden geldiğince takımı hazır hale getireceğimizi belirtiriz.”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet