Skip Navigation Links

İskenderun'un Kartalları kamp öncesi moral depoladı..

İskenderun Kartalspor futbolcuları ve yöneticileri Antalya Belek Kampı öncesi Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU'nu ziyaret ederek moral ve destek aldılar.

Spor   A+a-

İskenderun Kartalspor futbolcuları ve yöneticileri Antalya Belek Kampı öncesi Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU’nu ziyaret ederek moral ve destek aldılar.
Çok genç bir kulüp olmasına rağmen İskenderun’u temsil eden tek takım olduklarının altını çizen Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Sedat UYSAL, sorumluluğunu bilen bir takım olan Kartalsporun bu sene büyük başarılar kazanacağına inanıyorum dedi.
Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU, Kartalspor futbolcuları ve yöneticilerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek, İskenderun’un mevcut kapasitesine göre sporda aldığı başarıları yeterli görmediğini, Tüm sporcularımızın bu şanssızlığı yenerek güzel başarılar kazanmasını temenni ediyorum dedi.Amatör Futbol kulüplerine her türlü imkanın verilmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU, Kartalspor’un belli bir çizgiyi yakalayarak istikrarlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.
Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU Kartalspor futbolcularına, başarının birlik ,beraberlik,sabır ve çok çalışma sonucu geldiğini belirterek, bundan sonraki mücadelelerinizde başarılar diliyorum dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet